Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

BizzMix - Netwerk van professionals

De tekst "Samen maken we van jouw Joomla-website een succes." lees je vaker op deze website. En daarmee bedoel ik niet alleen maar de samenwerking tussen de klant en Joomill, maar ook de samenwerking tussen meerdere (Joomla) professionals.

Sinds begin 2018 werken 1-2-Appletree, De Linie ICT, FrissIT, Jan van Kuijk en Joomill samen onder de naam BizzMix.

Ieder zijn eigen specialiteit

BizzMix is een netwerk van professionals met ieder hun eigen specialiteit. Zo kun je denken aan maatwerkoplossingen, SEO analyse, adwords, performance optimalisatie, GDPR, hosting of G Suite oplossingen. Binnen BizzMix is het dus mogelijk om een compleet pakket met werkzaamheden aan te bieden. Op deze manier heb je dus 1 aanspreekpunt en werk je niet met losse partijen langs elkaar heen.

Delen van kennis

Naast de voordelen voor de gezamenlijke klanten heeft deze manier van werken ook voordelen voor de zelfstandige bedrijven. We komen regelmatig samen en naast het bespreken van de lopende zaken, hebben we het natuurlijk over nieuwe ontwikkelingen, we bekijken extensies en we hebben het over de zakelijke tools die we gebruiken. Zo kunnen we ook aan de individuele klanten een steeds betere service bieden.

 

Benieuwd wat BizzMix jouw bedrijf kan bieden? Daag ons eens uit!

Neem direct contact op
Jeroen Moolenschot

Over Jeroen Moolenschot

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops ben ik ook bekend met zoekmachine-optimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder ben ik een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's.

Ik zet me in voor de Joomla! community als lid van het Extensions Directory team. Kortom: Ben je op zoek naar een Joomla Specialist, dan zit je hier goed!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of ik de geschikte partner voor jouw project ben? Kijk dan eens in mijn portfolio, bekijk wat mijn klanten vertellen of neem direct contact met mij op.


Gerelateerde artikelen

Wat klanten vertellen

Silvie - silvisual.nl

Ik vind het er mooi uitzien. rustig en toch kleurrijk, dat spreekt mij erg aan. Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar de foto's. Knap werk!

- Silvie - silvisual.nl