Samen maken we van jouw website een succes.

BizzMix logo

De tekst "Samen maken we van jouw Joomla!-website een succes." lees je vaker op deze website. En daarmee bedoel ik niet alleen maar de samenwerking tussen de klant en Joomill, maar ook de samenwerking tussen meerdere (Joomla) professionals.

Sinds begin 2018 werken 1-2-Appletree, De Linie ICT, FrissIT, Jan van Kuijk en Joomill samen onder de naam BizzMix.

Ieder zijn eigen specialiteit

BizzMix is een netwerk van professionals met ieder hun eigen specialiteit. Zo kun je denken aan maatwerkoplossingen, SEO analyse, adwords, performance optimalisatie, GDPR, hosting of G Suite oplossingen. Binnen BizzMix is het dus mogelijk om een compleet pakket met werkzaamheden aan te bieden. Op deze manier heb je dus 1 aanspreekpunt en werk je niet met losse partijen langs elkaar heen.

Delen van kennis

Naast de voordelen voor de gezamenlijke klanten heeft deze manier van werken ook voordelen voor de zelfstandige bedrijven. We komen regelmatig samen en naast het bespreken van de lopende zaken, hebben we het natuurlijk over nieuwe ontwikkelingen, we bekijken extensies en we hebben het over de zakelijke tools die we gebruiken. Zo kunnen we ook aan de individuele klanten een steeds betere service bieden.

 

Benieuwd wat BizzMix jouw bedrijf kan bieden? Daag ons eens uit!

Neem direct contact op

1000 Resterende tekens


Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl

Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met zoekmachineoptimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team. Kortom: Ben je op zoek naar een allround Joomla Specialist, dan zit je hier goed!