Samen maken we van jouw Joomla!-website een succes.

Joomladagen 2016

Van vrijdag 15 t/m zondag 17 april 2016 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker!  Joomill is ook dit jaar weer te vinden op de Joomladagen. Wie weet zie ik je daar!

 

joomladagen 2016Joomladagen 2016 in Zeist

Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Drie dagen vol , voor en door de community. Dit jaar is het de 11e editie van de Joomladagen. De Joomladagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en jouw netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl ????

Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl
Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team en het "Template Directory" team.

 

1000 Resterende tekens