Samen maken we van jouw website een succes.

Banketbakkerij de Vlaam heeft in totaal zes winkels in Gouda, Waddinxveen en Boskoop. Samen met tien vakkundige banketbakkers en vijfendertig enthousiaste verkoopmedewerkers zorgen eigenaren Jan en Anja Anker dag in dag uit voor kakelverse, vlaambachtelijk bereide producten uit de eigen banketbakkerij en een piekfijne dienstverlening in de gezellige winkels.

Voor de Vlaam ontwikkelde ik een stijlvolle webshop met behulp van Hikashop. Door middel van productopties kan de bezoeker zijn eigen product samenstellen. Je kunt hierbij denken aan taart voor een bepaald aantal personen, het aantal kaarsjes op de taart, of zelfs een foto die de bezoeker zelf kan uploaden.

De bezoeker kan producten ook op zijn eigen verwenlijstje plaatsen. Zo hoeft hij bij de eerstvolgende traktatie, verjaardag of feest niet meer te zoeken naar zijn favoriete producten!

De aanbiedingen van de week worden voorzien van een "bijzonder voordeel"-sticker. Op deze manier vallen ze extra op.

Voor de bezorging wordt gebruik gemaakt van verschillende verzendmethodes en natuurlijk kun je betalen door middel van iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Bezoek de website of bekijk andere webshops in mijn portfolioWil je zelf ook een webwinkel?
De Vlaam