Joomla expert

Joomla! is een van de meest krachtige open source content-managementsystemen ter wereld. De veelzijdigheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Joomla! maakt dit CMS geschikt voor simpele websites, maar ook complexe bedrijfsapplicaties en webshops. Joomla is de motor achter jouw website die het voor jou makkelijk maakt om je content te maken, aan te passen, te beheren en te delen.

Samen maken we van jouw website een succes.

Websites

Een website is meer dan alleen een visitekaartje. Benut jij alle mogelijkheden optimaal?

Webshops

Verkoop jouw producten direct via jouw website met een prachtig design en een eenvoudig bestelproces.

SEO

Hoe kun je jouw website beter vindbaar maken in zoekmachines? Maak gebruik van mijn SEO Dashboard!

Ondersteuning

Heb je vragen of advies nodig over jouw Joomla website? Of zoek je iemand die kan ondersteunen bij het opzetten ervan?

Training

Met een basiscursus of maatwerk-cursus leer je alles wat je wil weten over dit prachtige CMS.

Updates & Onderhoud

Concentreer jij je liever op jouw corebusiness? Maak dan geen zorgen over het beheer van jouw website.

Joomla is makkelijk in gebruik, geschikt voor veel soorten websites, volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, snel, mobielvriendelijk, veilig en toekomstbestendig.

Jouw website eenvoudig bijhouden

Joomla is gebruiksvriendelijk. Met Joomla kun je jouw website zelf, zonder technische kennis bijhouden. Het aanmaken van nieuwe pagina's of het bewerken van bestaande teksten, toevoegen van foto's, etc. Het kan allemaal in een voor jouw gestructureerde beheeromgeving. Je kunt artikelen indelen in categorieën of koppelen aan 1 of meerdere tags.

Geschikt voor zakelijke en persoonlijke websites

Joomla kan gebruikt worden voor verschillende soorten websites. Of je nu een startende ZZP-er of multinational bent die zijn bedrijf wil presenteren aan potentiele klanten, een winkel die online producten gaat verkopen of een vereniging bent waarbij ingelogde gebruikers meer mogelijkheden hebben dan gast-bezoekers.Het is allemaal mogelijk met Joomla. Wil je weten of Joomla geschikt is voor jouw project? Neem dan contact met mij op

Vindbaar in Google

Joomla is geoptimaliseerd voor zoekmachines.Met Joomla heb je zelf de volledige controle over hoe Google jouw website ziet. Het systeem is snel en mobielvriendelijk, het maakt niet uit of je de website via een desktop, tablet of telefoon bekijkt. Het werkt allemaal soepel, en daar houden niet alleen de bezoekers, maar ook Google van. Met behulp van mijn SEO Dashboard kun je jouw website tot in de kleinste puntjes optimaliseren voor de zoekmachines.

Veel mogelijkheden zonder extra plugins

Waar je bij WordPress voor vrijwel iedere functie een plugin nodig hebt, is dit met Joomla helemaal niet nodig. Joomla is uitgerust met enorm veel functies. Joomla beschikt bijvoorbeeld standaard over versiebeheer, custom fields, een contactformulier, een advertentiesysteem, een zoekfunctie en meertaligheid.

Natuurlijk is het geen probleem om de website uit te breiden met extra plugins. Er zijn zo'n 8000 extensies beschikbaar, zoals Fotogallerijen, Social media integraties, Nieuwsbriefsystemen, etc.

Veiligheid voorop

Joomla heeft een eigen Security Strike Team wat constant bezig is met het analyseren en verbeteren van Joomla. Dit is ook een van de redenen waarom er regelmatig updates verschijnen. Zorg er voor dat Joomla altijd up-to-date is of vraag naar de mogelijkheden van een onderhoudsabonnement.

 

 

Wat klanten vertellen

“Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joomill en de snelheid van handelen. Ik woon in Bali, Indonesie en ben daar de direkteur van een bedrijf dat geprefabriceerde houten huizen ontwerpt en fabriceert. Onze web site is zeer uitgebreid en behoeft regelmatig onderhoud en/of aanpassingen. Dat werkt uitstekend en zonder enige vertraging, vooral gezien het feit dat ons tijdverschil 6 uur (zomertijd) of 7 uur is (wintertijd). Ik kan Joomill ten zeerste aanbevelen.”

Robert
Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld

Laatste blogs

afbeelding
01 juli 2019
Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website, maak je (vaak onbewust) veel fouten. Het mooie is dat je...
afbeelding
30 oktober 2018
Joomla! 3.9 wordt vandaag (30 oktober 2018) uitgebracht en bevat heel veel nieuwe functies. In dit artikel vertel ik...
Joomla voor overheid, instellingen en grote bedrijven
11 juli 2018
"Joomla is toch alleen bedoeld voor kleine websites?" is een vraag die ik mijn toekomstige klanten wel eens hoor...