Joomla training

Cursussen voor beginners en gevorderden. De workshops worden verzorgd door een Joomla expert met didactische achtergrond. Deze trainingen geven je een snelle start voor het opzetten en onderhouden van een Joomla website of webshop, zodat je volkomen zelfstandig jouw website kunt beheren.

Samen maken we van jouw website een succes.

Ben je op zoek naar een Joomla-training waar je verder mee komt? Wil je een goede basis leggen zodat je volledig zelfstandig een website of webwinkel kunt ontwikkelen en beheren? In mijn cursusaanbod hieronder vind je precies wat je nodig hebt. Alle trainingen en workshops zijn als incompany-training te volgen, desgewenst kan de training ook volledig op maat gemaakt of op de organisatie toegesneden worden.

Met een voor de organisatie op maat gemaakte training kan ik in een zo kort mogelijke tijd de werknemers wegwijs maken, zodat ze zelfstandig de website(s) kunnen onderhouden. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om de lesstof aan te passen aan het niveau van de deelnemers. De incompany-trainingen worden op elke locatie in Nederland en Belgiƫ gegeven.

 

Basiscursus Joomla
Wil je een website opzetten of heb je al een Joomla website, maar heb je te weinig kennis om deze...
Hikashop training
Een webshop bouwen met Hikashop. Heb je al ervaring met Joomla en wil je deze uitbreiden met een...
Joomla seo training
Ben je bekend met het beheer van Joomla en wil je jouw website optimaliseren voor Google en jouw...
Joomla training op maat
Heb je al een Joomla website, maar heb je specifieke vragen of onderwerpen waar je meer over te...

NB. Voor werknemers is er vaak een opleidingsbudget beschikbaar bij de werkgever. Werkgevers en ondernemers kunnen scholingskosten als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst.
 
Joomla cursus
Joomla training
Hikashopdag 2017
 

Als je twijfelt over de juiste keuze, neem dan even contact op.

Ik help je graag verder