Toegankelijkheid

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Training

Cursussen voor beginners en gevorderden. De workshops worden verzorgd door een Joomla specialist met didactische achtergrond. Deze trainingen geven je een snelle start voor het opzetten en onderhouden van een Joomla website of webshop, zodat je volkomen zelfstandig jouw website kunt beheren.

Ben je op zoek naar een Joomla-training waar je verder mee komt? Wil je een goede basis leggen zodat je volledig zelfstandig een website of webwinkel kunt ontwikkelen en beheren? In mijn cursusaanbod hieronder vind je precies wat je nodig hebt. Alle trainingen en workshops zijn als incompany-training te volgen, desgewenst kan de training ook volledig op maat gemaakt of op de organisatie toegesneden worden.

Met een voor de organisatie op maat gemaakte training kan ik in een zo kort mogelijke tijd de werknemers wegwijs maken, zodat ze zelfstandig de website(s) kunnen onderhouden. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om de lesstof aan te passen aan het niveau van de deelnemers. De incompany-trainingen worden op elke locatie in Nederland en Belgiƫ gegeven.

Wat is Joomla?

Joomla is een krachtig Open Source CMS dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Er zijn enorm veel extensies beschikbaar via de Joomla Extension Directory. Hiermee geef jij je Joomla website extra functionaliteiten. Joomla is geschikt voor bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites. Inmiddels is Joomla al 100 miljoen keer gedownload, dat geeft aan hoe populair het CMS is.

Is Joomla gebruiksvriendelijk?

Joomla is een gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt de content zelf toevoegen, aanpassen of verwijderen. Joomla heeft van zichzelf meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld Wordpress, dit zorgt wel voor een wat steilere leercurve. Zeker wanneer je voorheen met Wordpress gewerkt hebt, dan is de overstap naar Joomla even wennen.

Is Joomla veilig?

Joomla is op zichzelf een veilig systeem om je website mee te (laten) bouwen. 1 van de voorwaarden om je website echt veilig te houden, is dat je software, zowel Joomla zelf als alle extensies, up-to-date gehouden worden.

Is Joomla geschikt voor mij?

Joomla is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites.

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

Met Joomla kun je een nummer 1 positie halen in de zoekmachines, dit is wel afhankelijk van de inhoud en autoriteit van jouw website en de achterliggende techniek. SEO kun je zelf doen of (gedeeltelijk) uitbesteden.

Wat klanten vertellen

Robby van der Zande

Jeroen heeft ons geweldig geholpen met het omzetten van een PSD naar een template voor onze website. Hij werkt snel, secuur, netjes en met veel enthousiastme. Over het resultaat is iedereen zeer te spreken!

- Robby van der Zande

Ondersteuning

Heb je al ervaring met het Joomla CMS en heb je vragen? Dan kan ik je ondersteuning bieden of advies geven

Joomla onderhoudsabonnement

Met het onderhoudsabonnement ontzorg ik jouw op het gebied van Joomla- en extensie-updates, het maken van backups en het monitoren van jouw website.