Samen maken we van jouw Joomla!-website een succes.

Samen met verschillende partners is het Joomla SEO dashboard ontwikkeld. Dit dashboard kan worden ingezet wanneer je zelf aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, maar ook wanneer je SEO uitbesteed, krijg je toegang tot deze pagina.


In dit dashboard krijg je een overzicht van jouw zoekwoorden.

joomla seo zoekwoorden

Ook kun je de geschiedenis van zoekwoorden bekijken zodat jij de ontwikkeling kunt volgen.

joomla seo zoekwoordposities

 

Onpage SEO

Met alleen de zoekwoorden ben je er natuurlijk nog niet. Het dashboard geeft ook een compleet overzicht van de SEO indicatoren op alle afzonderlijke webpagina's, zoals het zoekmachine voorbeeld.

joomla seo titelbeschrijving

Iedere indicator heeft een duidelijke beschrijving (zoals je hierboven kunt zien) waaraan het aan zou moeten voldoen. Ook voor de gewenste zoekwoorden, links, afbeeldingen, mobiele instellingen en headers zijn er tips te vinden in het dashboard. Met deze informatie kun je zelf aan de slag of wordt door mij gebruikt wanneer je zoekmachineoptimalisatie uitbesteed.

joomla seo visuelescan


Linkbuilding

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Google ziet links naar jouw website namelijk als een stem van iemand. En hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien. Omdat dit zo belangrijk is, is het natuurlijk ook opgenomen in mijn dashboard. Je krijgt een overzicht van alle relevante websites (gebaseerd op jouw zoekwoorden) en het is mogelijk om direct een bericht naar deze websites te sturen waarin je vraagt om jouw website op te nemen op hun pagina.

 

Google Analytics

Op een aparte pagina in het dashboard zie je het aantal bezoekers, sessies, bounce rate en sessieduur van de bezoeken op jouw website. Dit kan op verschillende manieren gefilterd worden zodat jij een goed beeld krijgt.

joomla seo analytics

Ook voor e-commerce en in Google Analytics vastgelegde doelen is plaats gemaakt in het dashboard.

 

SEO Rapportage

Iedere maand ontvang je via de e-mail een complete SEO rapportage in PDF. Hierin vind je de belangrijkste wijzigingen en werkzaamheden voor jouw website.

Laatste blogs

afbeelding
30 oktober 2018
Joomla! 3.9 wordt vandaag (30 oktober 2018) uitgebracht en bevat heel veel nieuwe functies. In dit artikel vertel ik...
Joomla voor overheid, instellingen en grote bedrijven
11 juli 2018
"Joomla is toch alleen bedoeld voor kleine websites?" is een vraag die ik mijn toekomstige klanten wel eens hoor...
reCAPTCHA Joomla contactformulier
27 juni 2018
Een reCAPTCHA is een beveiligingsmaatregel. Het controleert aan de hand van een test of vraag of je een legitieme...