Samen maken we van jouw website een succes.

De transactie zelf is een belangrijk onderdeel in het checkout-proces. Je klanten willen betalen op hun eigen manier, met een betalingswijze die ze vertrouwen. De afgelopen jaren heb ik verschillende betaalmogelijkheden bij diverse webshops geïntegreerd.

ideal

iDEAL

Met iDEAL kunnen jouw klanten snel, makkelijk en veilig online betalen. Ze rekenten af in hun vertrouwde internet-betaalomgeving van hun eigen bank. Jouw klanten kunnen betalen met iDEAL als ze bankieren bij: ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Ik kan jouw webwinkel ook koppelen aan een iDEAL betaalprovider zoals: Sisow of Mollie (slechts €0.29 per transactie!). Het voordeel van deze providers is dat u geen aansluitkosten of vaste maandelijkse kosten betaalt en deze hierdoor ook geschikt zijn voor de kleine en middelgrote webwinkels

Meer informatie (www.ideal.nl)

omnikassa

Rabobank OmniKassa

De Rabo OmniKassa is een uitgebreide online kassa die verschillende belangrijke Nederlandse en buitenlandse betaalmethoden ondersteunt. Omnikassa biedt iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Minitix, incasso, machtiging en rembours.

Om deze diensten af te nemen dien je wel klant te zijn van de Rabobank. Het pakket van Omnikassa biedt onder ander de mogelijkheid om betalingen terug te boeken en een koppeling met je voorraad en financiële administratie. Heb je meerdere webshops? dan kun je die onder 1 account laten vallen.

Meer informatie (www.rabobank.nl)

paypal

PayPal

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat wordt gebruikt door particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen.

Meer informatie (www.paypal.com)

internationaal

Internationale betaalmethoden

Wil je niet alleen tot Nederland beperkt blijven? Dan kunnen we ook de betaalmethode van jouw gewenste land installeren. Mister Cash, Sofort Direct ebanking, Credit Cards van verschillende maatschappijen en vele andere mogelijkheden heb ik reeds voor diverse webshops geïntegreerd.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Heb je vragen over de verschillende betaalmethoden?

Neem dan direct contact met mij op!

Wat klanten vertellen

“Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan.
Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.”

jack
 Jack van Drunen