Samen maken we van jouw website een succes.

De transactie zelf is een belangrijk onderdeel in het checkout-proces. Je klanten willen betalen op hun eigen manier, met een betalingswijze die ze vertrouwen. De afgelopen jaren heb ik verschillende betaalmogelijkheden bij diverse webshops geïntegreerd.

ideal

iDEAL

Met iDEAL kunnen jouw klanten snel, makkelijk en veilig online betalen. Ze rekenten af in hun vertrouwde internet-betaalomgeving van hun eigen bank. Jouw klanten kunnen betalen met iDEAL als ze bankieren bij: ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Ik kan jouw webwinkel ook koppelen aan een iDEAL betaalprovider zoals: Sisow of Mollie (slechts €0.29 per transactie!). Het voordeel van deze providers is dat u geen aansluitkosten of vaste maandelijkse kosten betaalt en deze hierdoor ook geschikt zijn voor de kleine en middelgrote webwinkels

Meer informatie (www.ideal.nl)

omnikassa

Rabobank OmniKassa

De Rabo OmniKassa is een uitgebreide online kassa die verschillende belangrijke Nederlandse en buitenlandse betaalmethoden ondersteunt. Omnikassa biedt iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Minitix, incasso, machtiging en rembours.

Om deze diensten af te nemen dien je wel klant te zijn van de Rabobank. Het pakket van Omnikassa biedt onder ander de mogelijkheid om betalingen terug te boeken en een koppeling met je voorraad en financiële administratie. Heb je meerdere webshops? dan kun je die onder 1 account laten vallen.

Meer informatie (www.rabobank.nl)

paypal

PayPal

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat wordt gebruikt door particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen.

Meer informatie (www.paypal.com)

internationaal

Internationale betaalmethoden

Wil je niet alleen tot Nederland beperkt blijven? Dan kunnen we ook de betaalmethode van jouw gewenste land installeren. Mister Cash, Sofort Direct ebanking, Credit Cards van verschillende maatschappijen en vele andere mogelijkheden heb ik reeds voor diverse webshops geïntegreerd.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Heb je vragen over de verschillende betaalmethoden?

Neem dan direct contact met mij op!

Laatste blogs

afbeelding
01 juli 2019
Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website, maak je (vaak onbewust) veel fouten. Het mooie is dat je...
afbeelding
30 oktober 2018
Joomla! 3.9 wordt vandaag (30 oktober 2018) uitgebracht en bevat heel veel nieuwe functies. In dit artikel vertel ik...
Joomla voor overheid, instellingen en grote bedrijven
11 juli 2018
"Joomla is toch alleen bedoeld voor kleine websites?" is een vraag die ik mijn toekomstige klanten wel eens hoor...