Joomla websites

De veelzijdigheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Joomla! maakt dit CMS geschikt voor simpele, maar ook complexe websites. Jouw website is door het gebruik van dit systeem zelf eenvoudig aan te passen.

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla is één van de meest gebruikte content management systemen (CMS) ter wereld. De kracht van dit systeem zit in zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en grote community. Het kent momenteel meer dan 7.500 uitbreidingen die stuk voor stuk aan jouw wensen aan te passen zijn. Ik werk sinds 2006 met dit systeem tot volle tevredenheid van mijn klanten.

Beheer in eigen hand

Jouw website is door het gebruik van dit systeem zelf eenvoudig aan te passen. Het toevoegen van nieuws of extra pagina's is kinderspel, met de persoonlijke handleiding die je van mij krijgt.

Onderhoud & updates

Websites lever ik in combinatie met het onderhoudscontract. Ik zorg voor updates, veiligheidsscan, backups en help je met al je vragen. Je wordt bij mij altijd eigenaar van het CMS en je betaalt geen licentiekosten.

Jouw huisstijl

Alle websites die ik ontwikkel worden volledig in de gewenste huisstijl opgemaakt. Dit kan gebaseerd worden op een bestaande template, maar het is ook mogelijk om een eigen uniek ontwerp te laten maken. Heb je een eigen vormgever en wil je jouw psd omzetten in Joomla? Dat is voor mij geen enkel probleem.

Ook vind ik dat de website overzichtelijk, makkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk moet zijn. Binnen dit systeem zijn er tal van oplossingen voor al jouw specifieke wensen. Ik denk hier graag over mee.

Responsive design

Joomla websiteMensen internetten tegenwoordig via veel verschillende apparaten. Jouw website is op alle beeldscherm te bekijken, of het nu een groot scherm, een laptop, tablet of mobieltje is, de website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Meerdere talen

Verwacht je bezoekers uit verschillende landen? Dan is de multilanguage oplossing alles wat je nodig hebt om eenvoudig een meertalige website te beheren vanuit 1 beheerdersscherm. Alle onderdelen van de website kunnen aangepast worden afhankelijk van de gekozen taal.

Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen of is die van jou aan vervanging toe?

Vraag naar de mogelijkheden

Wat klanten vertellen

“Ik vind het er mooi uitzien. rustig en toch kleurrijk, dat spreekt mij erg aan. Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar de foto's. Knap werk!”

silvie
Silvie - silvisual.nl

Laatste blogs

afbeelding
01 juli 2019
Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website, maak je (vaak onbewust) veel fouten. Het mooie is dat je...
afbeelding
30 oktober 2018
Joomla! 3.9 wordt vandaag (30 oktober 2018) uitgebracht en bevat heel veel nieuwe functies. In dit artikel vertel ik...
Joomla voor overheid, instellingen en grote bedrijven
11 juli 2018
"Joomla is toch alleen bedoeld voor kleine websites?" is een vraag die ik mijn toekomstige klanten wel eens hoor...