Samen maken we van jouw website een succes.

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliate Tracker van Joomlathat is een component waarbij je binnen je eigen Joomla website een compleet affiliate programma kunt bouwen (zonder tussenkomst van bedrijven als Zanox of Tradetracker).

 Affiliate Tracker kun je moeiteloos integreren met Virtuemart, Hikashop, Akeeba Subscriptions, Joomla gebruikersregistratie en andere extensies.

Doorverkopen via affiliates

Affliates kunnen zich aanmelden via de website en daar kunnen ze een link aanmaken (bijv. https://www.mijnwebsite.nl/?atid=1 ). Wanneer de affiliate deze link op zijn website, social media of in zijn nieuwsbrief plaatst, zal het systeem de bezoeker koppelen aan deze affliate. Wanneer de bezoeker een aankoop doet, zal een percentage van het aankoopbedrag (of een vast bedrag) als commissie voor de affiliate gereserveerd worden. Zowel de affiliate als de administrator kunnen een email ontvangen bij iedere verkoop.

affiliate payments

Het gehele overzicht van alle verkeer heb je via de backend waar je ook de betalingen kunt regelen. Deze betalingen kunnen niet alleen offline (via bankoverboeking), maar er is ook een handige Paypal betaalknop waarmee je in 1 klik het uit te keren bedrag aan de affiliate overmaakt.

Overzicht van verkopen

Affliates hebben aan de voorkant van de website inzicht in hun eigen verkopen en statistieken. Deze zijn eventueel uit te bereiden met grafieken. Om dit te doen heb je wel de extensie Content Statistics nodig.affiliate dashboard

Koppel Affiliate tracker met andere extensies

Affiliate Tracker is op dit moment te integreren in de volgende extensies:

  • Joomla gebruikersregistratie
  • Virtuemart
  • Hikashop
  • Redshop
  • K2store
  • PayPlans
  • Emerald
  • Akeeba subscriptions
  • OS membership PRO

Wil je Affiliate Tracker gebruiken bij een andere extensie? Dan kan ik voor de integratie zorgen. Neem hiervoor contact met mij op.

Op mijn extensie-website kun je je ook gratis aanmelden als affiliate, dus heb je een blog of wil je mijn extensies op een andere manier promoten? Maak een affiliate account aan en verdien 20% commissie per verkoop.

Heb je een vraag over de Joomla Affiliate Tracker?

Neem dan contact met me op.
Deel op social media

1000 Resterende tekens


Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl

Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met zoekmachineoptimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team. Kortom: Ben je op zoek naar een allround Joomla Specialist, dan zit je hier goed!