Samen maken we van jouw website een succes.

Het Onpage SEO scherm geeft een overzicht van alle factoren die van invloed zijn op jouw score en die aan te passen zijn op jouw eigen website. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen techniek en inhoud. Het maakt niet uit of je nu 1 of 1000 pagina's hebt, er zit ook hier geen limiet op het gebruik van het SEO Dashboard.

 

In het hoofdscherm zie je een compleet overzicht van alle factoren en de pagina's waarbij er openstaande verbeterpunten te vinden zijn. Iedere indicator heeft een duidelijke beschrijving waaraan het aan zou moeten voldoen. Met deze informatie kun je zelf aan de slag of wordt door mij gebruikt wanneer je zoekmachineoptimalisatie uitbesteed.

 

onpage seo overzicht

 

Natuurlijk is het mogelijk om op pagina-detailniveau de openstaande verbeterpunten te bekijken.

We beginnen met de Serp preview waar je kunt zien hoe deze pagina in de Google resultaten terugkomt. De paginatitel en metabeschrijving worden gecontroleerd op aanwezigheid, juiste lengte en relevantie.

onpage seo serp

 

De indexbaarheid van de pagina wordt op verschillende manieren gecontroleerd, er wordt gekeken of er een canonical URL is gevonden en of de pagina in de sitemap terug te vinden is. Verder wordt het kortste pad naar de pagina weergegeven.

onpage seo indexeerbaarheid

 

Het SEO dashboard analyseert de tekst op jouw pagina en vergelijkt dit met jouw concurrenten. Je krijgt suggesties, onderwerpen en voorbeelden om jouw content te verbeteren.

onpage seo contetsuggesties

Op het gebied van content controleren we de belangrijkste heading, de H1, is deze aanwezig, bevat deze genoeg en relevante informatie en is hij goed leesbaar. De headings moeten de juiste volgorde hebben. Is de eerste paragraaf relevant? en hoe zit het met de leestijd en leesbaarheid van de pagina? Ook op deze vragen krijg je antwoord in het Onpage SEO scherm.

onpage seo content

Het belang van afbeeldingen moet je niet onderschatten. Daarom wordt alle afbeeldingen op de pagina bekeken en wij geven een overzicht van de alt-teksten, dimensies en originele groottes en ook in dit onderdeel ontvang je verbeterpunten.

onpage seo afbeeldingen

 

Hoe ziet jouw pagina eruit wanneer deze gedeeld wordt op Twitter en Facebook? Dit is door middel van de juiste open-graph informatie. In het SEO Dashboard zie je een preview van de Twitter Card en Facebook Open Graph. Op deze manier zie je dus direct wanneer er informatie ontbreekt of onjuist wordt weergegeven.

onpage seo socialmedia

 

Ook technische problemen zijn snel gevonden in het SEO Dashboard. Er wordt gekeken naar de juiste moderne technieken om jouw pagina zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren.

onpage seo techniek

 

We controleren niet alleen op desktop maar ook op de mobiele weergave.

onpage seo mobiel

 

Heb je in het SEO Dashboard ook Google Analytics en Google Search Console toegang gegeven? Dan zijn de belangrijkste gegevens over deze pagina ook in het Onpage SEO deel te vinden.

onpage seo google

 

 

 

 

 

 

 

Het SEO dashboard is voor iedereen:

 

 

Voordelen voor jou:

Online Dashboard: geen installatie nodig, werkt op alle browsers.
Platform onafhankelijk: Werkt voor Joomla, maar ook Wordpress, Drupal of andere systemen.
Voor iedereen: geschikt voor eindgebruikers en agencies
Volledig Nederlandstalig: alles in duidelijke taal.
Bespaar tijd: alle informatie op 1 website.