Samen maken we van jouw website een succes.

Ben jij webmaster of heb je een marketingbedijf en werk je niet alleen aan je eigen website maar ook aan de websites van jouw klanten? Dan is het SEO Dashboard een mooie aanvulling op jouw diensten. Je kunt klanten een eigen dashboard geven met jouw logo en domeinnaam, waarbij je samen met jouw klant de SEO gaat aanpakken. Ook kun jij maandelijks rapportages versturen, compleet in jouw huisstijl.

 

Volledig white label

Het Dashboard kunnen wij met een eenvoudige DNS-instelling aan jouw (sub-)domeinnaam koppelen. Op deze manier kun heb je zelf de SEO-dienst volledig in eigen hand. Je kunt zelf websites en gebruikers toevoegen. Jouw dashboard krijgt daarnaast jouw eigen logo en kleuren. Het dashboard kun je aanpassen aan jouw eigen wensen, maak je bijvoorbeeld geen gebruik van Google adwords, dan kun je dit menu-item gewoon uitzetten.

 

Meerdere accounts toegang geven tot het SEO Dashboard.

Wil je jouw klant, collega's of externe partijen mee laten kijken en ze hun eigen rechten geven? Geen probleem! In het SEO Dashboard kun je onbeperkt aantal gebruikers toekennen. Het Dashboard heeft 1 superadmin en kan meerdere admins hebben. Deze administrators hebben toegang tot alle websites in het dashboard. Per website kun je een gebruikersaccount en een gastaccount toevoegen. Gebruikers kunnen zaken zoals zoekwoorden toevoegen terwijl gastgebruikers niets zelf kunnen toevoegen maar alleen kunnen lezen.

 

gebruikersbeheer

 

Automatische SEO Rapportage

Het SEO proces wordt transparant en inzichtelijk voor jouw klanten met duidelijke voortangsrapportages. Iedere maand ontvang je via de e-mail een complete SEO rapportage in PDF. Hierin vind je de belangrijkste wijzigingen en werkzaamheden voor jouw website. De rapportage kun je ook helemaal aanpassen naar jouw huisstijl met jouw eigen voorblad, header/footer en nablad. Naast de automatische rapportages is het altijd mogelijk om een nieuwe handmatige PDF van een maand naar keuze te genereren.

Bekijk hier een voorbeeld-rapportage.

 

Het Joomla SEO dashboard is voor iedereen:

 

 

Voordelen voor jou:

Online Dashboard: geen installatie nodig, werkt op alle browsers.
Platform onafhankelijk: Werkt voor Joomla, maar ook Wordpress, Drupal of andere systemen.
Voor iedereen: geschikt voor eindgebruikers en agencies
Volledig Nederlandstalig: alles in duidelijke taal.
Bespaar tijd: alle informatie op 1 website.