Samen maken we van jouw website een succes.

De Zoekwoord Ranking is gericht op de Nederlandse markt, maar kan ook gebruikt worden voor andere landen/talen. Wij controleren dagelijks hoe jouw website ervoor staat en maken daarbij onderscheid tussen Google Desktop, Google Mobiel en Google's lokale zoekresultaten. We slaan deze gegevens op zodat je een goed beeld krijgt van de complete geschiedenis. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten van jouw concurrenten te bekijken.

Overzicht van jouw zoekwoord-resultaten

Bekijk jouw huidige posities en de geschiedenis van zoekwoorden op landelijk- / mobiel- / lokaal niveau. Ook interne concurrentie blijft in het dashboard niet onopgemerkt.

zoekwoordposities geschiedenis

 

Naast de huidige positie en geschiedenis verzamelen wij ook informatie over het maandelijks zoekvolume, SEO Score (een berekening aan de hand van het aantal concurrenten en de pagina autoriteit van deze pagina's) en de CPC (kosten per klik in Adwords).

Wanneer je veel zoekwoorden hebt, kun je snel het overzicht verliezen. Ook daar hebben we in het SEO Dashboard aan gedacht: Je kunt zoekwoorden eenvoudig indelen in categorie├źn en markeren als favoriet, waarop je kunt filteren. Op deze manier krijg je toch een duidelijk beeld van verschillende onderdelen op jouw website.

 

Hoe scoren mijn concurrenten?

In het scherm met zoekwoord-ranking hebben we ook de mogelijkheid om jouw resultaat direct te vergelijken met de door-jouw-geselecteerde concurrenten.

zoekwoordposities concurrentoverzicht

Voeg tot maximaal 9 concurrenten toe, volg ze en gebruik deze informatie om hier op in te spelen en ze voorbij te streven in de zoekmachines.

zoekwoordposities concurrent

 

Het SEO dashboard is voor iedereen:

 

 

Voordelen voor jou:

Online Dashboard: geen installatie nodig, werkt op alle browsers.
Platform onafhankelijk: Werkt voor Joomla, maar ook Wordpress, Drupal of andere systemen.
Voor iedereen: geschikt voor eindgebruikers en agencies
Volledig Nederlandstalig: alles in duidelijke taal.
Bespaar tijd: alle informatie op 1 website.