Samen maken we van jouw website een succes.

Siteground

Al enige tijd is Siteground mijn hostingpartner. Naast mijn eigen website, is het voor klanten ook mogelijk om hun website onder te brengen bij deze geweldige hoster. In dit artikel geef ik je 5 redenen waarom ik iedereen, die zijn website serieus neemt, deze hoster aanbeveel.

Bekijk hier de mogelijkheden

1. Joomla bekenden bevelen Siteground aan!

Siteground is eerder aanbevolen door mensen uit het Joomla wereldje: Brian Teeman, Peter van Westen (regularlabs.com), Simon Kloostra (joomlaseo.com), Nicholas K. Dionysopoulos (akeebabackup), Anthony Olsen (Joomlabamboo). De redenen waarom zij bij Siteground hosten, hebben mij over de streep getrokken om over te stappen.

Web Hosting

We geven je 50% korting en je betaalt slechts €3.95 per maand.

 2. 3 niveaus van beveiliging.

Bescherm jouw Joomla! installatie met JHackguard en met de ingebouwde Joomla!Auto-updater heb je altijd de laatste Joomla! versie zonder dat je je daar druk over hoeft te maken. Je account is afgeschermd van de rest. Wanneer er problemen zijn op een andere Joomla website, dan blijft jouw installatie veilig!Siteground volgt de algemene beveiligingsstatus van Joomla en de meest populaire plugins en past strenge security audit-procedures toe met hoge veiligheidsnormen. Als grote kwetsbaarheden voordoen zal Siteground op serverniveau security fixes toepassen, vaak nog voordat de officiële fixes worden uitgebracht. Ook kun je bij siteground gebruik maken van het gratis Let's Encrypt SSL Certificaat.

3. De snelse Joomla! hoster die ik ken

De Siteground servers zijn zo ingesteld dat iedere Joomla website optimaal draait. Ze hebben 3 grote datacenters (in Chicago, Amsterdam and Singapore) en je maakt gratis gebruik van hun CDN Service (met 32 service points). Met de Siteground Supercacher is je Joomla website supersnel!

4. De beste ondersteuning.

Neem 24 uur per dag (ook in het weekend) contact op met het ondersteuningsteam en krijg je antwoord in enkele minuten. Het ondersteuningsteam bestaat niet uit studenten of ingehuurde callcenters, maar uit echt professionals die weten wat ze doen. Regelmatig heb ik contact met ze en ze hebben nog geen enkele vraag onbeantwoord gelaten.

5 De prijs

Wanneer je denkt dat je voor deze service de hoogste prijs moet betalen, dan heb je het mis!

We geven je 50% korting en je betaalt slechts €3,95 per maand.

Bekijk hier de mogelijkheden

 

Misschien denk je nu: "Ja, maar mijn hosting is goedkoper"

Wanneer deze hoster net zo'n goede beveiliging, klantenservice en specificaties (minimaal 10GB opslag, gratis SSL, graits domeinnaam, onbeperkt dataverkeer, FTP-gebruikers en databases, dagelijkse backups en meer) heeft, laat het mij dan even weten... :)

Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl
Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team.
Gravatar
adoewa
Klopt... dit waren ook de redenen dat ik voor Siteground heb gekozen...

1000 Resterende tekens