Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Extensies

Met Joomla extensies kun je iedere functie toevoegen die je maar kunt bedenken. Er zijn duizenden Joomla extensies. Hier vind je alle informatie over de meest populaire extensies.

Deel op social media

Wil je graag direct contact met de bezoekers van jouw website? Zodat je meteen vragen van (potentiƫle) klanten kan beantwoorden. Maak dan gebruik va een chatwidget.

Deel op social media

Ik wilde een blog opzetten en ging ik op zoek naar een component wat mij hierbij kon helpen. Natuurlijk kom je een heel eind met de standaard Joomla artikelen, maar ik wilde meer. Lezers moeten kunnen reageren, Artikelen moeten automatisch op verschillende social media terecht komen, enz.

Snel had ik een component gevonden. Een paar jaar geleden heb ik de eerste Nederlandse vertaling gemaakt voor de extensies van Stackideas en had als dank hiervoor het component Easyblog ontvangen. Op de JED (Joomla Extension Directory) lees ik alleen maar positieve reacties, dus werd het tijd om aan de gang te gaan met Easyblog.

Deel op social media

Wanneer je een website hebt met verschillende gebruikers en hun eigen rechten, dan is soms handig om in te loggen als een andere gebruiker om te kijken wat hij op de website kan zien.

Deel op social media