Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Specialist

Jeroen Moolenschot - Joomla Specialist In 2006 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met  Joomla. Voor het bedrijf van mijn zwager heb ik een eerste website ontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid was één van de eisen aan de website en dat was de voornaamste reden waarom ik destijds, op aanraden van een vriend, voor dit CMS gekozen heb. Vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld tot een Joomla specialist. Het systeem heeft ongekende mogelijkheden en ontzettend veel uitbreidingen, een overzichtelijke interface en een gigantische community die zich inzet om het systeem steeds beter te maken.

Samen komen we tot het beste resultaat

Vaak werk ik samen met mensen uit mijn netwerk, zoals grafisch vormgevers of SEO- en Adwords-specialisten om het beste uit het project te halen. Ook heb ik verschillende trainingen, zodat je zelf je website of webshop kunt opzetten en beheren. Want mijn overtuiging is dat we alleen samen van jouw website een succes kunnen maken!

Onderdeel van de community

Naast het bouwen van websites en webshops, ontwikkel ik mijn eigen extensies en zet ik me in voor de community als vertaler van verschillende extensies, ben ik lid van het Extensions directory team en het Certification Exam and Platform team.

Ook geef ik regelmatig presentaties bij JUG's door het hele land over mijn ervaringen met Joomla

De volgende blogartikelen heb ik geschreven voor Joomlacommunity.nl.
- De grote schoonmaak

Blijven leren

Wat ik erg belangrijk vind, is dat je moet blijven leren. De techniek staat niet stil, dus om op de hoogte te blijven en mezelf constant te verbeteren heb ik de volgende trainingen en (online) cursussen gevolgd:

Online (2021) - IMU+ - imu.nl/plus
Online (2020) - IMU (Internet Marketing Unie) - Tornado Challenge
Online (2017) - Google - Online Marketing Certificering
Online (2017) - Joomla - Joomla 3 Administrator Certificering
Online (2016) - Aartjan van Erkel - Schrijven voor Internet - Online verkoopsucces XL
Online (2015) - Simon Kloostra - Joomla performance and Speed
Online (2015) - Packt Publishing - Learning Joomla 3 extension development
Online (2014 - heden) - Diverse - OSTraining

18 maart 2016 - PerfectWebTeam - Specialist Sessie SEO
8 juli 2015 - Yireo - Joomla Development Crash Course

Boeken die ik persoonlijk aanbeveel:

Simon Kloostra - Joomla SEO
Jisse Reitsma - Programming Joomla Plugins
Steve Krug - Don't make me Think
Aartjan van Erkel - Verleiden op internet
Aartjan van Erkel - Maak ze Gek!
Simon Grange - Create your online shop with HikaShop

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of ik de geschikte partner voor jouw project ben? Kijk dan eens in mijn portfolio, bekijk wat mijn klanten vertellen of neem direct contact met mij op.

Wat klanten vertellen

Silvie - silvisual.nl

Ik vind het er mooi uitzien. rustig en toch kleurrijk, dat spreekt mij erg aan. Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar de foto's. Knap werk!

- Silvie - silvisual.nl

Samen komen we tot het beste resultaat

Ben je op zoek naar een freelance web-developer voor jouw bedrijf? Ik kan als webbouwer samenwerken binnen jouw team met bijvoorbeeld grafisch vormgevers en marketeers. Ik denk mee om samen te het beste resultaat te komen en ben een onderdeel van jouw team waar je op kunt vertrouwen. De afgelopen jaren heb ik werk verricht voor diverse internetbedrijven en reclamebureaus door het hele land. In veel gevallen heb ik het ontwerp omgezet naar een werkende Joomla template. Het blijft niet bij het ontwikkelen van websites, voor veel partners heb ik ook het technisch beheer van de Joomla websites uit handen genomen.