OVER JEROEN

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS en heb ondertussen meer dan 200 websites, webshops, intranets en andere oplossingen gecreëerd met Joomla! Ik bouw mijn eigen extensies als dat nodig is en geef presentaties bij JUG's en trainingen aan bedrijven.

Samen maken we van jouw Joomla!-website een succes.

In 2006 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met  Joomla!. Voor het bedrijf van mijn zwager heb ik een eerste website ontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid was één van de eisen aan de website en dat was de voornaamste reden waarom ik destijds, op aanraden van een vriend, voor Joomla gekozen heb. Vanaf het eerste moment was ik verkocht, ongekende mogelijkheden en ontzettend veel uitbereidingen, een overzichtelijke interface en een gigantische community die zich inzet om het systeem steeds beter te maken. Ik heb er bewust voor gekozen om me alleen op Joomla! te richten. Hierdoor weet ik alles over systeem, maar ik kan je geen vergelijking geven over andere Content Management Systemen zoals Wordpress of Drupal.

Samen komen we tot het beste resultaat

Vaak werk ik samen met mensen uit mijn netwerk, zoals grafisch vormgevers of SEO- en Adwords-specialisten om het beste uit het project te halen. Ook heb ik verschillende trainingen, zodat je zelf je website of webshop kunt opzetten en beheren. Want mijn overtuiging is dat we alleen samen van jouw website een succes kunnen maken!

Onderdeel van de community

Naast het bouwen van websites en webshops, ontwikkel ik mijn eigen Joomla en Hikashop extensies en zet ik me in voor de community via  Opentranslators, ben ik lid van het Joomla Showcase Directory Team en Joomla! Template directory.

Ook geef ik regelmatig presentaties bij Joomla User Groups (JUG's) over mijn ervaringen met Joomla!

Blijven leren

Wat ik erg belangrijk vind, is dat je moet blijven leren. De techniek staat niet stil, dus om op de hoogte te blijven en mezelf constant te verbeteren heb ik de volgende trainingen en (online) cursussen gevolgd:

18 maart 2016 - PerfectWebTeam - Expert Sessie Joomla SEO
8 juli 2015 - Yireo - Joomla Development Crash Course
Online (2017) - Google - Online Marketing Certificering
Online (2017) - Joomla - Joomla 3 Administrator Certificering
Online (2016) - Aartjan van Erkel - Schrijven voor Internet - Online verkoopsucces XL
Online (2015) - Simon Kloostra - Joomla performance and Speed
Online (2015) - Packt Publishing - Learning Joomla! 3 extension development
Online (2014 - heden) - Diverse - OSTraining

Boeken die ik persoonlijk aanbeveel:

Simon Kloostra - Joomla SEO
Jisse Reitsma - Programming Joomla! Plugins
Steve Krug - Don't make me Think
Aartjan van Erkel - Verleiden op internet
Aartjan van Erkel - Maak ze Gek!
Simon Grange - Create your online shop with Joomla & HikaShop

Wat klanten vertellen

“Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan.
Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.”

jack
 Jack van Drunen

Wat klanten vertellen

“Joomill heeft ons geweldig geholpen met onze website www.west-point.nl. Jeroen werkt snel, secuur, netjes en met veel enthousiasme. Over het resultaat is iedereen zeer te spreken!”

robby
Robby v/d Zande - west-point.nl

Laatste blogs

20 juni 2018
In deze korte serie blogartikelen ga ik het hebben over de misverstanden die ik de afgelopen jaren over Joomla gehoord heb. Ik...
13 juni 2018
25 mei 2018 is de AVG / GDPR van kracht geworden. Waarschijnlijk is jouw mailbox ook overspoeld met wijzigingen in het...
07 juni 2018
Wanneer het gaat over e-commerce dan denk je waarschijnlijk eerst aan het verkopen aan consumenten. Op zich geen rare...