Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Maatwerk extensies en koppelingen

Er zijn in de Joomla Extensions Directory op dit moment zo'n 8.000 uitbreidingen te vinden. Toch kan het voorkomen dat een bestaande extensie niet precies doet wat je nodig hebt of niet de gewenste workflow heeft. In veel gevallen is het mogelijk om zo'n extensie aan te passen of uit te breiden, maar soms is het verstandig om een Joomla maatwerk extensie te laten ontwikkelen.

Extensies op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen extensie te ontwikkelen, wanneer de bestaande extensies de gewenste functionaliteit of workflow niet hebben. Ik kan op deze manier met al jouw wensen rekening houden. Alles wordt ontwikkeld in de laatste Joomla standaarden en ik leg de nadruk op gebruiksvriendelijkheid.

Joomla maatwerk componenten

Koppelingen

Mogelijk worden er verschillende gegevens in een ander systeem bijgehouden. Om te voorkomen dat deze gegevens steeds handmatig overgenomen moeten worden, is het mogelijk om een koppeling te maken tussen het desbetreffende systeem en Joomla. In veel gevallen gaat het tegenwoordig via een API (application programming interface). Op deze manier is de kans klein dat er nog fouten gemaakt worden en scheelt het heel veel werk.

 

Enkele voorbeelden van extensies en koppelingen die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld.

  • MyParcel (online verzendplatform) gekoppeld aan Hikashop, zodat er automatisch adresstickers gegenereerd kunnen worden. (Hikashop MyParcel plugin)
  • Een koppeling van een inschrijfformulier met CRM-systeem.
  • Een plugin die Hikashop producten kan weergeven in een dynamische widget. (Hikashop Widgetkit plugin)
  • Voorraadbeheer gekoppeld aan Hikashop, zodat de meest recente voorraad van verschillende filialen op de website getoond kan worden.
  • Een component ten behoeve van arbeidsbemiddeling.
  • Import van auto's uit Hexon voorraadsysteem in auto-component door middel van een plugin.
  • Dagelijkse import van producten uit catalogus in Hikashop.

 

Ben jij op zoek naar een maatwerk-extensie?
Of wil je jouw website of webshop koppelen aan een extern systeem?

Neem direct contact op

Wat klanten vertellen

Silvie - silvisual.nl

Ik vind het er mooi uitzien. rustig en toch kleurrijk, dat spreekt mij erg aan. Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar de foto's. Knap werk!

- Silvie - silvisual.nl