Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Foutmeldingen

Joomla Foutmeldingen

Niets is zo vervelend als een foutmelding op je Joomla website. Hier vind je de oplossing voor de meest voorkomende fouten.

Cannot write to log file

Wanneer iemand probeert in te loggen met onjuiste inloggegevens in het beheerdersgedeelte van Joomla, registreert het systeem die poging in een logbestand. Wanneer het logbestand niet kan worden geopend of erin kan worden geschreven, wordt de fout getoond.

Lees verder

Could not connect to MySQL

Wanneer je een wit scherm te zien krijgt met de tekst "Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL." dan kan er geen verbinding gemaakt worden met de database.

Lees verder

JFolder::create: Could not create directory

"JFolder :: create: Could not create directory" is een veel voorkomende foutmelding. Je kunt deze fout tegenkomen bij het installeren van een Joomla-extensie of bij het verplaatsen, kopiëren of installeren van een Joomla-site.

Lees verder

Joomla geeft een wit scherm

Een wit / leeg scherm is de meest vervelende fout die je kunt hebben, omdat je de oorzaak van het probleem niet kunt achterhalen wanneer er geen foutmelding te zien is.

Lees verder

Wat klanten vertellen

Diane Smeulders

Na het ontwerpen van een logo met bijbehorende huisstijl door een vormgever moest er ook een website gebouwd worden. Met onze beperkte computerkennis was het beter om dit uit te besteden. Wij hebben hiervoor een fijne samenwerkingspartner gevonden in Jeroen van Joomill. Onze website is echt een weerspiegeling geworden van wie wij zijn en waar wij voor staan.  Goed werk, Jeroen!

- Diane Smeulders