Toegankelijkheid

Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Hoger in Google? Dat kan!

Misschien heb je er al eens over nagedacht: hoe kun je jouw website beter vindbaar maken in zoekmachines? Om dit zelf voor elkaar te krijgen is tijd en actuele SEO kennis nodig. Twijfel je of je SEO zelf wilt doen of juist wilt uitbesteden? Ik help je graag bij deze keuze want bij mij kun je SEO in zijn geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Zo houd je grip op de eigen werkzaamheden, leer je zelf meer over Joomla SEO en heb je de kosten zelf in de hand.

Hoe ga jij aan de slag met SEO?

Zoekmachine-optimalisatie kun je op verschillende manieren aanpakken:

  • SEO zelf doen
  • SEO gedeeltelijk uitbesteden
  • SEO compleet uitbesteden

SEO zelf doen:

Zoekmachineoptimalisatie kost tijd, maar als je die tijd hebt, is het mooi om zelf aan de slag te zijn met jouw eigen website. Ook vereist SEO actuele kennis. Wanneer die kennis ontbreekt is het mogelijk om een Joomla SEO Training te volgen. Deze trainingsdag is te volgen voor iedereen die minimaal de basiskennis heeft van Joomla. Op deze dag geef ik je veel praktische tips, trucs en tools voor het SEO-beheer van jouw website. Meer info lees je op de pagina van SEO Training.

Naast de training heb ik een handig hulpmiddel: Het Joomla en WordPress SEO dashboard.

SEO (gedeeltelijk) uitbesteden:

Heb je geen tijd of zin om je hiermee bezig te houden, dan kan ik jouw website optimaliseren voor Google. Ook hierbij geldt dat het op verschillende manieren aan te pakken is. Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van de website kan ik een aantal uren per maand inplannen om jouw website te verbeteren. Wanneer je SEO (gedeeltelijk) uitbesteed, krijg je toegang tot het Joomla en WordPress SEO dashboard.

 

Joomla en WordPress SEO Dashboard

seo dashboard Samen met verschillende partners is het SEO dashboard ontwikkeld. Deze tool kan worden ingezet wanneer je zelf aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, maar ook wanneer je SEO uitbesteed, krijg je toegang tot deze pagina.

Lees meer over het Joomla en WordPress SEO dashboard.

 

 

Ga jij zelf aan de slag met het SEO Dashboard? Of moet ik je helpen?

 

Wat klanten vertellen

Diane Smeulders

Na het ontwerpen van een logo met bijbehorende huisstijl door een vormgever moest er ook een website gebouwd worden. Met onze beperkte computerkennis was het beter om dit uit te besteden. Wij hebben hiervoor een fijne samenwerkingspartner gevonden in Jeroen van Joomill. Onze website is echt een weerspiegeling geworden van wie wij zijn en waar wij voor staan.  Goed werk, Jeroen!

- Diane Smeulders