Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Alles over Joomla

Joomla Algemeen

Ben je nieuw met Joomla? Hier vind je alle basisinformatie over dit mooie Content Management System.

Joomla Componenten

Een component is een soort van uitbreiding (extensie) voor jouw Joomla website. Je kunt met een component extra functies inbouwen. Je kunt hierbij denken aan een formulier, portfolio of webshop maar ook het standaard artikelbeheer is een component.

Lees verder

Joomla Templates

Een template is het ontwerp van jouw Joomla website. Met een template kan de look-and-feel van de website veranderd worden.

Lees verder

Wat is de laatste Joomla versie?

Normaal gesproken moet je de meest recente versie van Joomla gebruiken voor een nieuwe site tenzij je een specifieke reden hebt om dat niet te doen. Controleer regelmatig of jouw website nog de meest recente versie gebruikt.

Lees verder

Wat klanten vertellen

Yvonne de Vries-Reintjes

Ik heb gedurende een aantal jaren samengewerkt met Jeroen, aan diverse websites. Gaandeweg ontstond de verdeling dat ik zorgde voor design, structuur en content en dat Jeroen de website technisch realiseerde en onderhield. Daarbij heeft hij zich consequent als een uiterst servicegerichte, betrouwbare en als een kwalitatief hoogwaardige partner/leverancier laten zien. Jeroen is erg vriendelijk en prettig om mee samen te werken.

- Yvonne de Vries-Reintjes