Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla E-commerce

Producten (fysiek of digitaal) verkopen aan jouw klanten? Ook dat is mogelijk met Joomla. Hier vind je de meest gebruikte extensies en informatie over de mogelijkheden.

Deel op social media

Wanneer je een import hebt gedaan, zie je mogelijk meerdere keren dezelfde productfoto's in Hikashop. Deze kun je handmatig verwijderen maar bij veel producten is dat geen pretje.

Deel op social media

Wil je klanten laten sparen voor extra korting of speciale producten? Binnen Hikashop kun je gebruik maken van verschillende spaarsystemen. Hikashop werkt moeiteloos samen met Alpha User Points, Alta User Points en Easysocial, maar heeft ook een eigen puntensysteem "Hikashop User Points". Alle systemen zijn naast elkaar te gebruiken. In deze blog richt ik me alleen op Hikashop User Points, welke wordt meegeleverd met de Hikashop Business Edition. Welke stappen moet je doorlopen om te sparen? en hoe kun je de gespaarde punten inwisselen?

Deel op social media

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliate Tracker van Joomlathat is een component waarbij je binnen je eigen Joomla website een compleet affiliate programma kunt bouwen (zonder tussenkomst van bedrijven als Zanox of Tradetracker).

Deel op social media

De laatste jaren heeft E-commerce een enorme groei doorgemaakt. Ook binnen Joomla zijn er verschillende extensies te vinden, zoals natuurlijk Virtuemart, Hikashop of MijoShop. Daarnaast heeft Joomla een groot aantal plugins om jouw Joomla-website te koppelen aan een e-commercepakket zoals Magento, OScommerce, Prestashop etc. Stuk voor stuk goede plugins en de keuze voor een bepaalde extensie is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Deel op social media