Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla ondersteuning

Heb je al ervaring met het Joomla CMS en heb je vragen? Dan kan ik je ondersteuning bieden of advies geven. Ik heb ervaring met een groot aantal extensies en templates en ik kan je snel op weg helpen wanneer je tegen een probleem aanloopt of je website wil aanpassen.

Joomla hulp bij bestaande websites

Heb je zelf een website gebouwd of heeft een andere partij jouw website ontwikkeld? Dat is voor mij geen enkel probleem. Natuurlijk zal ik graag eerst de website (en de backend) bekijken en eventuele verbeterpunten aangeven. Ik werk uitsluitend met de meest recente Joomla versie, dus wanneer jouw website een oudere installatie bevat zal een update/migratie altijd onderdeel van de offerte.

Joomla Hulp

Hulp nodig of heb je een vraag over jouw website? Geen probleem, ik help je hier graag mee!

Joomla fout oplossen

Geeft jouw Joomla website een foutmelding? Ik help je graag bij het oplossen van deze problemen.

Website uitbreiden

Wil je een nieuwe functionaliteit toevoegen aan jouw website? Zoals nieuwe formulieren, video's of ledensysteem. Ik help je graag.

Samen bouwen

Vind je het leuk om je eigen website te bouwen, maar wil je wel graag iemand hebben die met je meekijkt? Ik sta voor je klaar.

Joomla advies

Ik denk graag met je mee over de beveiliging van en verbeteringen aan jouw Joomla website.

Factuur achteraf

Je zit niet vast aan een maandelijks abonnement en hoeft niet vooraf meerdere uren in te kopen. Je betaalt gewoon achteraf.
Wat kost Joomla ondersteuning?
Vooraf zal ik altijd een inschatting maken van de kosten en oplevertermijn.
Ik wil graag zelf mijn website bouwen, kun jij helpen?
Natuurlijk is het hartstikke leuk om je eigen website op te zetten. Ik doe dit zelf ook sinds 2006. Maar wanneer je niet helemaal zeker bent van je zaak of je wilt advies hebben over de weg die je wil inslaan, dan is het fijn wanneer je iemand achter de hand hebt.
Ik krijg een foutmelding op mijn Joomla website, wat kan ik hieraan doen?
Een foutmelding kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat het hostingbedrijf een PHP-update heeft uitgevoerd of er een Joomla-update is geweest waardoor een extensie niet goed meer werkt. Ik help je graag bij het oplossen van deze problemen.

Hoger in Google met Joomla SEO

Wil je echt stijgen met jouw website in Google, dan bied ik je een Joomla SEO abonnement aan.

Joomla onderhoudsabonnement

Met het onderhoudsabonnement ontzorg ik jouw op het gebied van Joomla- en extensie-updates, het maken van backups en het monitoren van jouw website.

Wat klanten vertellen

Diane Smeulders

Na het ontwerpen van een logo met bijbehorende huisstijl door een vormgever moest er ook een website gebouwd worden. Met onze beperkte computerkennis was het beter om dit uit te besteden. Wij hebben hiervoor een fijne samenwerkingspartner gevonden in Jeroen van Joomill. Onze website is echt een weerspiegeling geworden van wie wij zijn en waar wij voor staan.  Goed werk, Jeroen!

- Diane Smeulders