Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla Templates

Joomla Templates

Een template is het ontwerp van jouw Joomla! website. In deze kennisbank laat ik je de meest populaire templates/frameworks zien en krijg je informatie over het zelf bouwen van een template.

Moduleposities

Een modulepositie is een plaats in een template waar je een of meerdere modules kan kunt toewijzen. De module wordt dan op deze positie uitgevoerd.

Lees verder

TemplateJoomla.com - De Joomla Template Directory

TemplateJoomla.com is de grootste Joomla 4 Templates Directory. Met 1950+ Joomla templates die er al te vinden zijn, bewijst het dat Joomla nog steeds leeft!

Deze template directory is gemaakt met de geweldige inzet van Daniel Dubois en Mera Bader van web-eau.net uit Frankrijk.

Verouderde template vervangen door een Joomla 4 Template

Er zijn miljoenen Joomla 3 websites die gemigreerd moeten worden naar Joomla 4. Bij een aantal websites zal de template verouderd zijn en moet deze veranderen. Migratie is altijd een lastige tijd voor site-eigenaren, en sommigen van hen kunnen in de verleiding komen om over te schakelen naar een ander platform als ze niet de perfecte template voor hun J4 website kunnen vinden. TemplateJoomla.com is gebouwd om een showcase te bieden voor J4 en om webbouwers te helpen de beste template te vinden voor hun projecten.

Slechts één jaar na de release van J4, zijn er al meer dan 1950 gratis en betaalde originele en krachtige Joomla templates te vinden op templatejoomla.com.

Op zoek naar een betaalde of gratis Joomla 4 template?

Door middel van de zoek- en filterfunctie vind je snel de template die past bij jouw website.
Selecteer een categorie om het type website te selecteren.
Bij pricing kun je aangeven of je een betaalde of gratis Joomla 4 template wil downloaden.
Heb je in het verleden al ervaring opgedaan met een betaald framework of ontwikkelaar, dan kun je dat ook aangeven bij de filterfunctie.

Het meer dan 1900 templates op templatejoomla.com is er altijd wel 1 te vinden die bij jou past.

templatejoomla filter

Hoe is deze Joomla Template Directory gemaakt?

In dit artikel (https://web-eau.net/en/blog/joomla-templates-directory-project) legt Daniel uit dat deze website volledig gemaakt is met het Cassiopeia (standaard Joomla 4) template is gemaakt en er slecht een paar extensies worden gebruikt, bijvoorbeeld om te filteren.

 

Uit ervaring weet ik dat het opzetten en bijhouden van dit soort directories ontzettend veel tijd kost. Ben je van plan om een template aan te schaffen, doe dat dan via TemplateJoomla.com, hiermee steun je de makers. En op de Discounts pagina kun je actuele kortingscodes vinden, zodat je er zelf ook voordeel van hebt. ;)

Wat klanten vertellen

Diane Smeulders

Na het ontwerpen van een logo met bijbehorende huisstijl door een vormgever moest er ook een website gebouwd worden. Met onze beperkte computerkennis was het beter om dit uit te besteden. Wij hebben hiervoor een fijne samenwerkingspartner gevonden in Jeroen van Joomill. Onze website is echt een weerspiegeling geworden van wie wij zijn en waar wij voor staan.  Goed werk, Jeroen!

- Diane Smeulders