Toegankelijkheid

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla hosting

Wil je jouw nieuwe of bestaande website onderbrengen bij een betrouwbare hostingpartij met Joomla ervaring? Ik heb hiervoor een webhosting die is geoptimaliseerd voor Joomla websites. Hierdoor is jouw website altijd snel, stabiel en veilig te bereiken. Naast de standaard Joomla hosting bied ik je de mogelijkheid om je website te laten onderhouden of een nieuwe domeinnaam voor je te registreren. 


Staat je website op dit moment bij een hostingpartij waar je niet tevreden over bent? Ik regel de verhuizing voor je en jij hoeft hier zelf niets voor te doen.

Veilige Joomla hosting

Ik maak gebruik van meerdere lagen in de beveiliging. Dit verkleint de kans dat je website gehacked wordt

Snelle hosting

Mijn server met SSD-Hosting is speciaal ingericht voor Joomla-websites zodat jouw website optimaal zal werken.

Maatwerk mogelijk

Heb je behoefte aan meer ruimte, ik pas de hostingpakketten aan op jouw gewenste situatie. Maatwerk is altijd mogelijk.

Gratis SSL-certificaat

Bij alle hostingpakketten ontvang je een gratis SSL certificiaat, hierdoor is jouw website altijd op een veilige manier te bereiken.

Dagelijkse backups

Voor de zekerheid maak ik dagelijks een backup van je bestanden en database.

Verhuizen? Dat kan!

Ik kan ervoor zorgen dat jouw website en e-mail naar mijn server verhuisd worden.

Snelle en stabiele hosting

Bezoekers (en dus ook Google) hebben een hekel aan trage websites. Mijn server met SSD-Hosting is speciaal ingericht voor Joomla-websites zodat jouw website optimaal zal werken. Hierdoor scoor je beter in de zoekresultaten en zorgt het voor meer conversie.

Veilige hosting

Mijn server wordt actief bijgehouden. Hierdoor kun jij altijd gebruik maken van de nieuwste technieken (zoals PHP-versies). Ik maak gebruik van meerdere lagen in de beveiliging. Dit verkleint de kans dat je een website moet herstellen, omdat deze is gehackt. En het geeft natuurlijk een veilig gevoel dat andere websites op dezelfde server door ons goed beveiligd worden. Daardoor is mijn webhosting veiliger dan de gemiddelde pakketten van andere providers.

Dagelijkse backups

Mocht er toevallig toch iets misgaan waardoor je een backup nodig hebt. Geen probleem, ik zet de backup geheel kosteloos voor je terug.

Gratis SSL

Alle domeinnamen op mijn server ontvangen een gratis SSL-certificaat.

Meer ruimte nodig?

Heb je niet genoeg aan opslag of dataverkeer. Ik kan je natuurlijk ook een groter hostingpakket op maat aanbieden of op een later moment opschalen. Neem contact op om de kosten te bespreken.

Verhuizen vanaf een andere hostingpartij

Heb je al een website ondergebracht bij een andere hostingpartij. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website en e-mail naar mijn server verhuisd worden.

Joomla onderhoudsabonnement

Met het onderhoudsabonnement ontzorg ik jouw op het gebied van Joomla- en extensie-updates, het maken van backups en het monitoren van jouw website.

Domeinnaam vanaf € 15 per jaar

Een domeinnaam heb je nodig om jouw website te kunnen bereiken. Ik kan een domeinnaam voor je registreren.

Wat klanten vertellen

Yvonne de Vries-Reintjes

Ik heb gedurende een aantal jaren samengewerkt met Jeroen, aan diverse websites. Gaandeweg ontstond de verdeling dat ik zorgde voor design, structuur en content en dat Jeroen de website technisch realiseerde en onderhield. Daarbij heeft hij zich consequent als een uiterst servicegerichte, betrouwbare en als een kwalitatief hoogwaardige partner/leverancier laten zien. Jeroen is erg vriendelijk en prettig om mee samen te werken.

- Yvonne de Vries-Reintjes