WordPress websites

Je zoekt een webbouwer voor een nieuwe website of webshop? Iemand die veel ervaring heeft met seo, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en onderhoud? Dan ben je bij mij op de juiste plaats.

Samen maken we van jouw website een succes.

Ik bedenk, bouw, optimaliseer en onderhoud websites. Of het nu om bestaande of nieuwe websites gaat, ik help je om samen met jou je website een succes te maken.

Gebruiksvriendelijke websites

WordPress staat natuurlijk bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de website zelf onderhouden of bijwerken. Een blog- of nieuwsartikel schrijven, foto's toevoegen aan een fotogallerij, het is allemaal geen probleem in WordPress. Je kunt er ook voor kiezen om het WordPress onderhoud uit te besteden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de updates of veiligheid van jouw website.

Open Source website

WordPress is open source. Dat betekent dat iedere ontwikkelaar toegang heeft tot de broncode en deze kan aanpassen. Heb je al een website, maar ben je niet tevreden over jouw webbouwer, ik help je graag verder. Je wordt bij mij altijd eigenaar van het CMS en je betaalt geen licentiekosten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we samen bepalen of een WordPress of Joomla website bij jou past.

De oneindige mogelijkheden van WordPress

Het WordPress CMS is modulair opgebouwd, we kunnen dit samen verder uitbereiden en aanpassen door middel van de 1000-en plugins die beschikbaar zijn. Ik bouw alle websites in jouw huisstijl en natuurlijk responsive, seo-vriendelijk en met het oog op de toekomst en veiligheid.

Hoger in Google? Dat is mogelijk

Samen met verschillende partners is het SEO dashboard ontwikkeld. Deze tool kan worden ingezet wanneer je zelf aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, maar ook wanneer je SEO uitbesteed, krijg je toegang tot deze pagina. Lees meer over het SEO dashboard.

Wat klanten vertellen

“Ik vind het er mooi uitzien. rustig en toch kleurrijk, dat spreekt mij erg aan. Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar de foto's. Knap werk!”

silvie
Silvie - silvisual.nl