Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

WordPress website laten bouwen

Ik bedenk, bouw, optimaliseer en onderhoud websites. Of het nu om bestaande of nieuwe websites gaat, ik help je om samen met jou je website een succes te maken.

Gebruiksvriendelijke websites

WordPress staat natuurlijk bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de website zelf onderhouden of bijwerken. Een blog- of nieuwsartikel schrijven, foto's toevoegen aan een fotogallerij, het is allemaal geen probleem in WordPress. Je kunt er ook voor kiezen om het WordPress onderhoud uit te besteden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de updates of veiligheid van jouw website.

Open Source website

WordPress is open source. Dat betekent dat iedere ontwikkelaar toegang heeft tot de broncode en deze kan aanpassen. Heb je al een website, maar ben je niet tevreden over jouw webbouwer, ik help je graag verder. Je wordt bij mij altijd eigenaar van het CMS en je betaalt geen licentiekosten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we samen bepalen of een WordPress of Joomla website bij jou past.

De oneindige mogelijkheden van WordPress

Het WordPress CMS is modulair opgebouwd, we kunnen dit samen verder uitbereiden en aanpassen door middel van de 1000-en plugins die beschikbaar zijn. Ik bouw alle websites in jouw huisstijl en natuurlijk responsive, seo-vriendelijk en met het oog op de toekomst en veiligheid.

Hoger in Google? Dat is mogelijk

Samen met verschillende partners is het SEO dashboard ontwikkeld. Deze tool kan worden ingezet wanneer je zelf aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, maar ook wanneer je SEO uitbesteed, krijg je toegang tot deze pagina. Lees meer over het SEO dashboard.

Wat klanten vertellen

Yvonne de Vries-Reintjes

Ik heb gedurende een aantal jaren samengewerkt met Jeroen, aan diverse websites. Gaandeweg ontstond de verdeling dat ik zorgde voor design, structuur en content en dat Jeroen de website technisch realiseerde en onderhield. Daarbij heeft hij zich consequent als een uiterst servicegerichte, betrouwbare en als een kwalitatief hoogwaardige partner/leverancier laten zien. Jeroen is erg vriendelijk en prettig om mee samen te werken.

- Yvonne de Vries-Reintjes