Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

WordPress Onderhoudsabonnement

Heb je een WordPress-website? Dan is het onderhoud ervan essentieel voor optimale prestaties en beveiliging. Hoewel WordPress een veilig systeem is, is het cruciaal om zowel de WordPress-core als alle geïnstalleerde plugins up-to-date te houden.

Wanneer je niet dagelijks met jouw website bezig bent, begrijp ik dat je geen tijd (en zin) hebt om voortdurend updates bij te houden. Daarom bied ik een onderhoudsabonnement aan dat je volledig ontzorgt:

Volledig WordPress-onderhoud

Nieuwe releases van WordPress bevatten vaak nieuwe functies, bugfixes en beveiligingsverbeteringen. Dit geldt ook voor plugins. Regelmatige updates zijn essentieel om je website veilig en functioneel te houden.

Regelmatige backups voor WordPress

Voordat je wijzigingen aanbrengt, zoals updates, is een back-up cruciaal. Mijn onderhoudsstrategie omvat regelmatige back-ups om dataverlies te voorkomen. Afhankelijk van de activiteit op je website kunnen deze back-ups dagelijks, wekelijks of maandelijks worden uitgevoerd. Ik controleer regelmatig de back-ups op fouten om zeker te zijn dat ze volledig zijn. Alle back-ups worden ook extern in mijn cloudopslag bewaard voor extra zekerheid​

WordPress onderhoud

Firewall en monitoring

Hackers kunnen je website ongemerkt aanvallen om malware te verspreiden of gegevens te stelen. Mijn service omvat 24/7 monitoring om verdachte wijzigingen onmiddellijk te detecteren en aan te pakken. Hierdoor blijft je website beschermd en functioneel​.

Waarom voor een WordPress Onderhoudsabonnement kiezen?

  • Deskundig Onderhoud: Regelmatige updates en grondige monitoring.
  • Veilige Back-ups: Geautomatiseerde en gecontroleerde back-ups, veilig opgeslagen.
  • Uitgebreide Bescherming: Firewall en continue monitoring.
  • Toegankelijkheid: Onderhoudsdiensten beschikbaar, zelfs als ik je website niet heb gemaakt.

Zorg ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft zonder gedoe. Neem contact op voor meer details over mijn WordPress-onderhoudsabonnement en hoe ik je kan helpen je website in topconditie te houden.

 

Ook wanneer jouw website niet door mij gemaakt is,
kan ik je WordPress onderhoud aanbieden.

Neem contact op voor meer informatie

 

Wat klanten vertellen

Jack van Drunen

Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan. Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.

- Jack van Drunen