Joomla webshops

Joomla is geschikt voor simpele, maar ook complexe webshops voor de verkoop van zowel fysieke als digitale producten. Voor een nieuwe webwinkel hoef je dus zeker niet per definitie voor een "stand alone" systeem te kiezen.

Samen maken we van jouw website een succes.

Nederlanders kopen steeds vaker goederen en diensten online. In 2019 kocht 79.4 procent van de Nederlanders online. Hiermee behoort Nederland tot de top vijf binnen de Europese Unie. Per aankoop wordt meestal 100 tot 500 euro uitgegeven. (bron: CBS). Wil jij een eigen Joomla webshop starten? Dan is een overzichtelijke website met een betrouwbaar webwinkelsysteem essentieel.

Ik heb goede ervaringen met geïntegreerde oplossingen van Hikashop, Virtuemart en andere webshoptoepassingen binnen Joomla voor de verkoop van fysieke of digitale producten. Door deze systemen te combineren zijn zowel een uitgebreide website als een betrouwbaar webshopsysteem mogelijk. Tevens is het mogelijk om via Joomla tickets te verkopen voor jouw evenement of om betaalde toegang tot ledengedeeltes te krijgen.

Een webshop voor iedereen

Er zijn verschillende manieren om een webwinkel te beginnen met Joomla. Heb je veel of juist weinig producten? Een koppeling met je voorraadsysteem of boekhoudprogramma? Het kan allemaal met 1 van onderstaande e-commerce extensies. Samen met jou kiezen we wat het beste bij jou past.

Hikashop

webshop hikashop

J2Store

webshop j2store

Virtuemart

webshop virtuemart


Eenvoudig in beheer

Jouw webwinkel is door het gebruik van dit systeem zelf eenvoudig aan te passen. (Prijs-)veranderingen doorvoeren, speciale acties of het toevoegen van extra producten. Alles is, zelfs zonder enige technische kennis, makkelijk te beheren.

Speciaal voor klanten zonder webshop-ervaring heb ik de Hikashop basiscursus ontwikkeld. Na 1 dag training weet je hoe je een Joomla website met Hikashop zelfstandig kunt beheren en uitbreiden met nieuwe producten.

Wat klanten vertellen...

philip Jeroen heeft voor ons een prachtige webwinkel gebouwd. Hij denkt mee met de klant en komt zelf ook met suggesties om de website nog beter te maken. In de eerste maanden van onze samenwerking hebben we een omzetstijging van 85% kunnen realiseren. Over de hosting, onderhoud en updates hoeven we ons geen zorgen te maken, want dat is allemaal via Joomill geregeld.

Onderhoud & updates

Jouw webshop lever ik uitsluitend in combinatie met het onderhoudscontract. Ik zorg voor updates, veiligheidsscan, backups en help je met al je vragen. Je wordt altijd eigenaar van het CMS en je betaalt geen licentiekosten.

Alles in jouw huisstijl

Alle webwinkels die ik ontwikkel worden volledig in de gewenste huisstijl opgemaakt. Zo zorg ik ervoor dat de uitstraling van jouw webshop naadloos aansluit op jouw bedrijfshuisstijl. Heeft jouw vormgever een ontwerp gemaakt, dan kan ik het design gemaakt in Illustrator of Photoshop ombouwen naar een Joomla template. Daarnaast vind ik dat de webwinkel overzichtelijk, makkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk moet zijn. Binnen dit systeem zijn er tal van oplossingen voor al jouw specifieke wensen. Tijdens de ontwikkeling van de website zal ik hier met jouw over meedenken. 

Op ieder scherm te bekijken

M-commerce (verkoop via mobiel) wordt de komende jaren steeds belangrijker. Daarom maak ik ook jouw webshop responsive. De webwinkels zijn op alle apparaten te bekijken, of het nu een groot scherm, een laptop, tablet of mobieltje is, de webwinkel past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Betaalgemak voor jouw bezoekers

Om er voor te zorgen dat de bezoekers van jouw webwinkel zo makkelijk mogelijk kunnen bestellen en betalen, integreer ik de gewenste betaalmogelijkheden in jouw webshop. Je kunt hierbij denken aan PayPal, iDEAL (direct via de bank of via een betaalprovider), Credit Card, SMS, etc.

 Jouw webshop spreekt iedere taal

Je afzetgebied kan door het gebruik van meerdere talen snel vergroot worden.  De multilanguage oplossing heeft alles wat je nodig hebt om eenvoudig een meertalige webshop te beheren vanuit 1 beheerdersscherm. Alle onderdelen van de webwinkel kunnen aangepast worden afhankelijk van de gekozen taal.

Verkoop jij binnenkort producten via jouw eigen webwinkel?
Of zoek je naar een oplossing voor betalingen via jouw website?

Neem direct contact op

Wat klanten vertellen

“Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan.
Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.”

jack
 Jack van Drunen