Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla webshop laten maken

Joomla is geschikt voor simpele, maar ook complexe webshops voor de verkoop van zowel fysieke als digitale producten. Voor een nieuwe webwinkel hoef je dus zeker niet per definitie voor een "stand alone" systeem te kiezen.

Joomla webshop componenten

Ik heb goede ervaringen met geïntegreerde oplossingen van HikaShop, Virtuemart en andere webshoptoepassingen binnen Joomla voor de verkoop van fysieke of digitale producten. Door deze systemen te combineren zijn zowel een uitgebreide website als een betrouwbaar webshopsysteem mogelijk. Tevens is het mogelijk om via Joomla tickets te verkopen voor jouw evenement of om betaalde toegang tot ledengedeeltes te krijgen.

Eenvoudig in beheer

Jouw webshop is door het gebruik van dit systeem zelf gemakkelijk aan te passen. Je kunt zelf nieuwe producten toevoegen en bestellingen beheren.

Betaalmethodes

Ik integreer de gewenste betaal-mogelijkheden in jouw webshop, zodat jouw klanten zo makkelijk mogelijk kunnen bestellen en betalen.

Maatwerk mogelijk

Wil je jouw webshop koppelen aan een kassa-, voorraad-, of boekhoudsysteem? Dit is vaak goed te integreren met een webshop in Joomla.

Responsive webshop

De webwinkels zijn op alle apparaten te bekijken. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

HikaShop training

Na 1 dag training weet je hoe je een Joomla website met HikaShop zelfstandig kunt beheren en uitbreiden met nieuwe producten.

Meertalig

Verkoop je ook in het buitenland? Jouw webshop spreekt iedere taal en ook meerdere valuta is gewoon mogelijk.

Wat is Joomla?

Joomla is een krachtig Open Source CMS dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Er zijn enorm veel extensies beschikbaar via de Joomla Extension Directory. Hiermee geef jij je Joomla website extra functionaliteiten. Joomla is geschikt voor bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites. Inmiddels is Joomla al 100 miljoen keer gedownload, dat geeft aan hoe populair het CMS is.

Wat is Hikashop?
HikaShop is een uitbreiding voor Joomla. Met deze extensie is het mogelijk om een complete en gebruiksvriendelijke webwinkel op te zetten.
Hoeveel kost een webshop?

Die vraag is helemaal afhankelijk van jouw wensen en de tijd die jij er zelf in wil/kan investeren. Naast de kosten voor het ontwerp en bouwen van de webshop moet je natuurlijk ook rekening houden met de terugkerende kosten voor hosting en technisch onderhoud. Laat mij jouw wensen weten en ik zal alle kosten voor je op een rijtje zetten in een duidelijke maar toch vrijblijvende offerte. Vraag hier een offerte aan.

Is Joomla gebruiksvriendelijk?

Joomla is een gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt de producten zelf toevoegen, aanpassen of verwijderen. Joomla heeft van zichzelf meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld Wordpress, dit zorgt wel voor een wat steilere leercurve.

Ik heb een specifieke case, is dit mogelijk in HikaShop?

In HikaShop zitten enorm veel opties. Een product kan verschillende opties en specificaties bevatten. Het winkelmandje en checkout kan volledig aan jouw wensen aangepast worden. Zaken als veilingen, cadeaubonnen, serienummers, marktplaats-functies. Het is te veel om op te noemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Is een Joomla webshop geschikt voor mij?

Joomla is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites.

Wordt mijn webshop goed gevonden in Google?

Met Joomla kun je een nummer 1 positie halen in de zoekmachines, dit is wel afhankelijk van de inhoud en autoriteit van jouw webshop en de achterliggende techniek. SEO kun je zelf doen of (gedeeltelijk) uitbesteden.

Ik heb geen tijd om mijn webshop bij te werken. Kun jij dat dan doen?

Natuurlijk kan ik aanpassingen voor je doorvoeren. Deze ondersteuning doe ik tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Verzorg jij ook hosting, teksten, foto's, logo's en huisstijlen?

Ja dat kan, maar dat doe ik niet allemaal zelf. Ondertussen heb ik een netwerk opgebouwd van ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen en andere specialisten in hun eigen vakgebied. Ik breng ze graag met jou in contact.

Werkt HikaShop ook op mijn WordPress website?

Helaas werkt HikaShop alleen op Joomla. Heb je een WordPress website, dan adviseer ik een WooCommerce webshop. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Joomla onderhoudsabonnement

Met het onderhoudsabonnement ontzorg ik jouw op het gebied van Joomla- en extensie-updates, het maken van backups en het monitoren van jouw website.

Hosting en onderhoud onder 1 dak

Naast Joomla onderhoudsabonnement bied ik mijn klanten ook Joomla Hosting aan vanaf € 10 per maand.

Enkele voorbeelden

Wat klanten vertellen

Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld

Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joomill en de snelheid van handelen. Ik woon in Bali, Indonesie en ben daar de direkteur van een bedrijf dat geprefabriceerde houten huizen ontwerpt en fabriceert. Onze web site is zeer uitgebreid en behoeft regelmatig onderhoud en/of aanpassingen. Dat werkt uitstekend en zonder enige vertraging, vooral gezien het feit dat ons tijdverschil 6 uur (zomertijd) of 7 uur is (wintertijd). Ik kan Joomill ten zeerste aanbevelen.

- Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld