Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Joomla website laten maken

Wil jij een nieuwe Joomla website laten maken of een bestaande Joomla website laten ombouwen?

Joomla is een zeer gebruiksvriendelijk systeem en de mogelijkheden zijn eindeloos. Met Joomla krijg jij de website die past bij jouw bedrijf of organisatie. De kracht van dit systeem zit in zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en grote community. Hoewel het werken met Joomla in de praktijk eenvoudig is, blijkt een eerste opzet en inrichting voor veel ondernemers vaak een uitdaging. Dit kan natuurlijk komen door een gebrek aan tijd en/of aan de juiste specialistise om de website in de basis goed op te zetten.

Sinds 2006 ben ik gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van Joomla websites tot volle tevredenheid van mijn klanten.

Een bestaande Joomla website verbeteren

Heb je al een Joomla website en wil je deze verbeteren, updaten of je wil een nieuwe frisse uitstraling passend bij je huisstijl? Ook dan kan ik je helpen. Kijk voor meer informatie bij Joomla ondersteuning

Eenvoudig in beheer

Jouw website is door het gebruik van dit systeem zelf gemakkelijk aan te passen. Je kunt zelf nieuwe pagina's toevoegen.

Google-vriendelijk

Jouw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Hierdoor stijg je in Google en krijg je meer bezoekers.

Veilige website

Websites lever ik in combinatie met het onderhoudscontract. Ik zorg voor updates, monitoring en backups.

100% Eigen baas

Jij bent bij mij de 100% eigenaar van de website. Met dit open source CMS ben je onbeperkt in design en functionaliteiten.

Responsive website

Jouw website is op alle beeldschermen te bekijken en past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Joomla ondersteuning

Hulp nodig of heb je een vraag over jouw website? Geen probleem, ik help je hier graag mee!
Wat is Joomla?
Joomla is een krachtig Open Source CMS dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Er zijn enorm veel extensies beschikbaar via de Joomla Extension Directory. Hiermee geef jij je Joomla website extra functionaliteiten. Joomla is geschikt voor bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites. Inmiddels is Joomla al 127 miljoen keer gedownload, dat geeft aan hoe populair het CMS is.
Wat kost een website laten maken?

Het antwoord op die vraag is helemaal afhankelijk van jouw wensen en de tijd die jij er zelf in wil/kan investeren. Naast de kosten voor het ontwerp en bouwen van de website moet je natuurlijk ook rekening houden met de terugkerende kosten voor hosting en technisch onderhoud. Laat mij jouw wensen weten en ik zal alle kosten voor je op een rijtje zetten in een duidelijke maar toch vrijblijvende offerte.

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

Met Joomla kun je een nummer 1 positie halen in de zoekmachines, dit is wel afhankelijk van de inhoud en autoriteit van jouw website en de achterliggende techniek. SEO kun je zelf doen of (gedeeltelijk) uitbesteden. Ik help je hier graag bij.

Wat is een CMS?
Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. De beheerder van de website kan eenvoudig content toevoegen, aanpassen en verwijderen via het beheerscherm.
Is Joomla gebruiksvriendelijk?

Joomla is een gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt de content zelf toevoegen, aanpassen of verwijderen. Joomla heeft van zichzelf meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld Wordpress, dit zorgt wel voor een wat steilere leercurve. Zeker wanneer je voorheen met Wordpress gewerkt hebt, dan is de overstap naar Joomla even wennen.

Is Joomla veilig?

Joomla is op zichzelf een veilig systeem om je website mee te (laten) bouwen. 1 van de voorwaarden om je website echt veilig te houden, is dat je software, zowel Joomla zelf als alle extensies, up-to-date gehouden worden.

Is Joomla geschikt voor mij?

Joomla is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheden, stichtingen, organisaties maar ook voor persoonlijke (blog) websites.

Ik heb geen tijd om mijn website bij te werken. Kun jij dat dan doen?

Natuurlijk kan ik aanpassingen voor je doorvoeren. Deze ondersteuning doe ik tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Verzorg jij ook hosting, teksten, foto's, logo's en huisstijlen?

Ja dat kan, maar dat doe ik niet allemaal zelf. Ondertussen heb ik een netwerk opgebouwd van ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen en andere specialisten in hun eigen vakgebied. Ik breng ze graag met jou in contact.

Joomla onderhoudsabonnement

Met het onderhoudsabonnement ontzorg ik jouw op het gebied van Joomla- en extensie-updates, het maken van backups en het monitoren van jouw website.

Alles onder 1 dak

Naast Joomla onderhoudsabonnement bied ik mijn klanten ook Joomla Hosting aan vanaf € 10 per maand.

Over Joomla

Joomla is een krachtig Open Source CMS dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Open Source betekent dat Joomla gratis te verkrijgen is en dat je toegang hebt tot de bronbestanden. Je bent vrij om deze aan te passen. Een CMS (content management systeem) is het systeem waarop jouw website gebouwd is, waar jij jouw website eenvoudig kunt onderhouden. Het toevoegen en aanpassen van pagina's, artikelen,etc. zijn acties die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Natuurlijk help ik je graag bij jouw vragen of kan al het werk uit handen nemen in de vorm van een Joomla SLA.

Daarom Joomla

Er zijn natuurlijk verschillende CMS-systemen op de markt, zoals WordPress of Drupal. Elk heeft zo z'n voordelen. Wat zijn nou de sterke punten van Joomla? Waarom heb ik voor Joomla gekozen?

Veelzijdig en Flexibel

Met Joomla kun je kleine en grote websites bouwen, van blogs tot intranets en van nieuwssite tot mobiele applicaties. Joomla onderscheidt zich doordat er veel functies standaard meegeleverd worden, denk bijvoorbeeld aan meertaligheid of een uitbreide rechtenstructuur waarmee je per bezoeker kunt instellen wat hij te zien krijgt of welke acties hij kan uitvoeren. Dit kan allemaal ingesteld worden zonder dat je daar tal van plugins voor moet installeren die jouw website onnodig traag maken.

Joomla is daarnaast eenvoudig uit te breiden: met extra functionaliteiten als een contactformulier, een webshop, een reserveringssysteem of een evenementenagenda.


Makkelijk te beheren

Joomla is in de eerste plaats natuurlijk een ‘contentmanagementsysteem’. Je kunt de inhoud van je site eenvoudig schrijven en beheren met de ingebouwde tekstverwerker. Die laat je meteen zien hoe je artikel eruit zal zien aan de voorkant van de site. En dat zonder dat je een letter code hoeft te schrijven. Daarnaast heb je de beschikking over ingebouwde modules voor het tonen van bijvoorbeeld de populairste inhoud, meest recente artikelen en gerelateerde inhoud.


Goed vindbaar in Google

Jouw Joomla website wordt door mij standaard geoptimaliseerd voor Google. Ik denk graag met je mee over een logische indeling voor je website. Elke pagina krijgt een goede titel en beschrijving mee die verborgen zijn in de html-code en geïndexeerd worden door Google en andere zoekmachines. Ook optimaliseer ik de aangeleverde afbeeldingen zodat jouw website snel laadt.


Een responsive Joomla website

Het is belangrijk dat je website goed werkt op ieder scherm, of het nu een groot computerscherm is of een klein telefoonschermpje en alles wat daar tussen zit. Meer dan 75% van de bezoekers komt op jouw website via een mobile apparaat (telefoon of tablet).

Wanneer jouw website niet mobiel-vriendelijk is, is de kans erg groot dat ze snel afhaken. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Jouw nieuwe website wordt daarom getest op verschillende beeldschermen en in de meest gebruikte internet-browsers zodat jouw website er voor iedere bezoeker netjes uitziet.

Van ontwerp naar template

Heb je een website laten ontwerpen of ben jij een grafisch vormgever en wil je het ontwerp om laten zetten in een werkende Joomla template? Ik bouw je template op vanuit jouw ontwerp in mijn eigen ontwikkelde template of Yootheme PRO template

Jouw ontwerp kan 1 op 1 worden overgenomen en voldoet aan de eisen van deze tijd, zoals HTML5 en CSS3. Maak je gebruik van extensies dan kan ik met template-overrides werken, zodat de extensie helemaal bij jouw template past. Natuurlijk is het mogelijk om je website responsive te maken.

Voor het beste resultaat kunnen ontwerpen worden aangeleverd in een gelaagd PSD (Photoshop) of AI (Illustrator) bestand. Templates worden direct geïnstalleerd op je bestaande website. Ik lever de templates altijd white-label (dus zonder mijn naamsvermelding), zodat jij deze ook kunt gebruiken voor jouw klanten.

Op dit moment maak ik alleen nog templates geschikt voor Joomla 4.x

Enkele voorbeelden

Wat klanten vertellen

Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld

Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joomill en de snelheid van handelen. Ik woon in Bali, Indonesie en ben daar de direkteur van een bedrijf dat geprefabriceerde houten huizen ontwerpt en fabriceert. Onze web site is zeer uitgebreid en behoeft regelmatig onderhoud en/of aanpassingen. Dat werkt uitstekend en zonder enige vertraging, vooral gezien het feit dat ons tijdverschil 6 uur (zomertijd) of 7 uur is (wintertijd). Ik kan Joomill ten zeerste aanbevelen.

- Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld