Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

JoomlaDagen 2023

De Nederlandse JoomlaDagen is het grootste evenement in Nederland voor gebruikers van het Joomla CMS. Dit jaarlijkse tweedaagse evenement biedt een geweldige kans voor Joomla-gebruikers om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen en innovaties van het platform, en om te netwerken met andere professionals in de Joomla-gemeenschap. In deze blogpost zal ik bespreken wat de Nederlandse JoomlaDagen zijn, waarom ze belangrijk zijn voor gebruikers van Joomla, en wat je kunt verwachten als je deelneemt aan dit evenement.

Wat zijn de Nederlandse JoomlaDagen?

De Nederlandse JoomlaDagen is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door Stichting Joomla Nederland. Het evenement is bedoeld om Joomla-gebruikers uit Nederland en de rest van de wereld samen te brengen om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken en om te netwerken met andere professionals in de Joomla-gemeenschap.

Dit jaar worden de JoomlaDagen gehouden op 12 en 13 mei in Tilburg en er staan presentaties op het programma van onder andere Brian Teeman, Philip Walton, Peter van Westen, René Kreijveld en Anja de Crom.

Joomill sponsort JoomlaDagen 2023

Als sponsor van de Nederlandse JoomlaDagen wil ik graag iets terug doen voor deze geweldige gemeenschap van Joomla-gebruikers. Als enthousiaste gebruiker van het Joomla CMS, begrijp ik de waarde van het delen van kennis en het opbouwen van een netwerk van professionals in de Joomla-gemeenschap. Het is dan ook een voorrecht om als sponsor betrokken te zijn bij dit jaarlijkse evenement en mijn steun te kunnen geven aan  Joomla in Nederland en daarbuiten. Ik ben trots om ons steentje bij te dragen en deze fantastische gemeenschap te ondersteunen.

Wat kun je verwachten als je deelneemt aan de Nederlandse JoomlaDagen?

Als je besluit om deel te nemen aan de Nederlandse JoomlaDagen, kun je een uitgebreid programma verwachten dat speciaal is ontworpen voor Joomla-gebruikers van alle niveaus. Het programma omvat lezingen, workshops en presentaties van experts en professionals in de Joomla-gemeenschap.

Tijdens het evenement heb je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en technieken te leren die je kunt toepassen in je Joomla-projecten. Bovendien is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere professionals in de Joomla-gemeenschap, waarbij je nieuwe contacten kunt leggen en je zakelijke netwerk kunt uitbreiden.

De Nederlandse JoomlaDagen is een geweldig evenement voor Joomla-gebruikers van alle niveaus. Het biedt een unieke kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties van het platform, nieuwe vaardigheden en technieken te leren, en te netwerken met andere professionals in de Joomla-gemeenschap. Als je een Joomla-gebruiker bent, dan is deelname aan de Nederlandse JoomlaDagen zeker de moeite waard. Je zult er zeker veel nieuwe kennis opdoen en nieuwe contacten leggen die je kunnen helpen je Joomla-projecten naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie: https://www.joomladagen.nl

Tickets zijn te koop via: https://joomladagen.paydro.com/jd23nl

Zie ik je op 12 en/of 13 mei in Tilburg?

Jeroen Moolenschot

Over Jeroen Moolenschot

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops ben ik ook bekend met zoekmachine-optimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder ben ik een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's.

Ik zet me in voor de Joomla! community als lid van het Extensions Directory team. Kortom: Ben je op zoek naar een Joomla Specialist, dan zit je hier goed!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of ik de geschikte partner voor jouw project ben? Kijk dan eens in mijn portfolio, bekijk wat mijn klanten vertellen of neem direct contact met mij op.


Gerelateerde artikelen

Wat klanten vertellen

Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld

Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joomill en de snelheid van handelen. Ik woon in Bali, Indonesie en ben daar de direkteur van een bedrijf dat geprefabriceerde houten huizen ontwerpt en fabriceert. Onze web site is zeer uitgebreid en behoeft regelmatig onderhoud en/of aanpassingen. Dat werkt uitstekend en zonder enige vertraging, vooral gezien het feit dat ons tijdverschil 6 uur (zomertijd) of 7 uur is (wintertijd). Ik kan Joomill ten zeerste aanbevelen.

- Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld