Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

NCDH

Met ruim 75 jaar aan geschiedenis is de NCDH de oudste, de eerste en de grootste rasvereniging voor de Dalmatische hond in Nederland. De NCDH is opgericht in 1947 en in het jaar 2000 als lid toegetreden tot de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Op de website van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden vind je niet alleen relevante informatie over de rasvereniging en de dalmatiër als rashond, maar ook vele tips en kennisartikelen over het houden en verzorgen van dit geweldig leuke ras. Ieder lid van de vereniging heeft toegang tot een eigen account en ook voor onze fokkers zijn er extra mogelijkheden toegevoegd welke we steeds verder zullen uitbreiden. NCDH-leden krijgen hiermee toegang tot meer informatie en voor niet-leden verborgen pagina’s en opties op de website.

Diensten

CMS

Joomla 4

Oplevering

2022

Wat klanten vertellen

Jack van Drunen

Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan. Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.

- Jack van Drunen