Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Jouw SEO Dashboard

De afgelopen jaren hebben ondertussen bewezen dat het steeds belangrijker wordt dat je online zichtbaar bent. Maar weet jij hoe je ervoor staat? Hoe scoor jij in de zoekmachines en hoe doen je concurrenten het? En vooral, wat kan er beter aan jouw website?

Om dat inzichtelijk te maken hebben we samen met een aantal ontwikkelaars het meest complete Nederlandstalige SEO Dashboard ontwikkeld. Jouw SEO Dashboard! Ons doel is om je binnen 1 omgeving zoveel mogelijk informatie te geven om jouw website te verbeteren, hoger te komen in Google en zo meer klanten, omzet en winst te behalen.

 

 
Voor meer informatie of 14 dagen gratis uitproberen kijk je op jouwseodashboard.nl

 

Geschikt voor ieder CMS

Jouw SEO Dashboard is niet afhankelijk van het systeem waarmee je werkt. Dus heb je een WordPress website, Joomla website of een eigen gemaakt CMS. Dat is allemaal geen probleem! Je hoeft ook geen extra plugin op je website te installeren. We bekijken jouw website aan de voorkant, net zoals Google dat doet.

Koppelingen met de belangrijkste SEO Tools

Er zijn ondertussen zoveel verschillende tools die jouw informatie en statistieken geven (denk aan Google Analytics, Google Ads en Facebook Ads, Search Console, PageSpeed, Google Mijn bedrijf, Facebook Insights, Mailchimp, Linkedin en Instagram) dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben de belangrijkste tools aan Jouw SEO Dashboard gekoppeld zodat je alles in dit dashboard kunt terugvinden en niet constant hoeft te schakelen tussen verschillende websites.

Google Positie bijhouden

De Ranktracker controleert iedere avond jouw positie in Google op de zoekwoorden die jij belangrijk vindt.

ranktracker1.jpg

Ook de websites van (maximaal 10) concurrenten kun je toevoegen om te volgen wat zij doen.

ranktracker2.jpg

Verbeterpunten per pagina

De SEO Audit geeft je per pagina alle mogelijke verbeterpunten. De pagina wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd, zo kun je denken aan de paginatitels en kopjes, indexeerbaarheid, afbeeldingen, links, relevantie en leesbaarheid, snelheid etc.

  seoaudit.jpg

Inspiratie voor nieuwe content en zoekwoorden

Met de Content intelligence ontdek je waar jouw concurrenten over schrijven en ontvang je inspiratie voor de teksten op jouw website

contentintelligence.jpg

Met de zoekwoord tool krijg je suggesties voor jouw zoekwoordenonderzoek

  zoekwoordenonderzoek.jpg

Linkbuilding

Gebruik de linkbuilding tool om jouw links te monitoren en om nieuwe links te verwerven, zonder dat je uren bezig bent met mailtjes typen.

 

Zelf doen of uitbesteden

Met behulp van jouw SEO Dashboard is het mogelijk om de SEO van jouw website zelfstandig te verbeteren. Natuurlijk vergt dit tijd en heb je er wat technische kennis voor nodig. Heb je hulp nodig, dan kun je mij natuurlijk altijd inschakelen om het (gedeeltelijk) uit te besteden.

 

SEO Dashboard voor jouw klanten

Wil je het dashboard niet alleen voor jouw eigen website gebruiken maar wil je ook de websites van jouw klanten toevoegen? Dat is ook mogelijk in een aantrekkelijk geprijsde White Label versie.

 


Voor meer informatie of 14 dagen gratis uitproberen kijk je op jouwseodashboard.nl

 

 

Jeroen Moolenschot

Over Jeroen Moolenschot

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops ben ik ook bekend met zoekmachine-optimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder ben ik een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's.

Ik zet me in voor de Joomla! community als lid van het Extensions Directory team. Kortom: Ben je op zoek naar een Joomla Specialist, dan zit je hier goed!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of ik de geschikte partner voor jouw project ben? Kijk dan eens in mijn portfolio, bekijk wat mijn klanten vertellen of neem direct contact met mij op.


Gerelateerde artikelen

Wat klanten vertellen

Robby van der Zande

Jeroen heeft ons geweldig geholpen met het omzetten van een PSD naar een template voor onze website. Hij werkt snel, secuur, netjes en met veel enthousiastme. Over het resultaat is iedereen zeer te spreken!

- Robby van der Zande