Toegankelijkheid

Samen maken we van jouw website een succes.

11 juni 2016 - Hikashop-dag in Breda

De Joomla User Group Breda organiseert op zaterdag 11 juni de allereerste Joomla Extensie dag in Nederland. Tijdens deze dag behandelen we de verschillende onderdelen van de HikaShop, de populaire webwinkel-extensie voor Joomla.

 

Deze dag heeft als doel om iedereen wegwijs te maken in het inrichten van HikaShop in al zijn facetten. Uiteraard kan door onderlinge uitwisseling van kennis ook van elkaar worden geleerd. Op deze dag zullen 50 à 70 HikaShop-enthousiastellingen aanwezig zijn, waardoor je ook prima kunt netwerken en nieuwe kennis en contacten zult opdoen.

Eigenaar en ontwikkelaar van HikaShop Nicolas Claverie, zal de hele dag aanwezig zijn en onder meer een sneak preview geven van versie 3 van HikaShop. Tevens zal ik een presentatie geven over mijn nieuwste extensie: de HikaShop Widgetkit plugin, waarmee je in een handomdraai jouw HikaShop producten kunt weergeven in de Widgetkit van Yootheme

Sprekers

De spreker op deze dag zullen zijn:
• Nicolas Claverie, eigenaar en belangrijkste ontwikkelaar van HikaShop
• Roland Dalmulder, ontwikkelaar van JD iDEAL en CSV Improved
• David-Andrew de Boer, ontwikkelaar van cciDeal
• Jisse Reitsma, ontwikkelaar van Yireo
• Jeroen Moolenschot, ontwikkelaar van templates en extensies voor Joomla
• Nico van Leeuwen, mede-organisator JUG Breda en Joomla en HikaShop integrator
• Jan van Kuijk, mede-organisator JUG Breda en Joomla en HikaShop integrator

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: https://www.jugbreda.nl/

Jeroen Moolenschot

Over Jeroen Moolenschot

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops ben ik ook bekend met zoekmachine-optimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder ben ik een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's.

Ik zet me in voor de Joomla! community als lid van het Certification Exam & Platform team en het Extensions Directory team. Kortom: Ben je op zoek naar een Joomla Specialist, dan zit je hier goed!