Samen maken we van jouw website een succes.

Normaal gesproken moet je de meest recente versie van Joomla! gebruiken voor een nieuwe site tenzij je een specifieke reden hebt om dat niet te doen. Controleer regelmatig of jouw website nog de meest recente versie gebruikt.

De nieuwste Joomla versie is

De nieuwste versie kan gedownload worden vanaf de Joomla! downloads website.

Updaten naar de meest recente Joomla versie

Wanneer je een eerdere versie gebruikt van de huidige serie (bijvoorbeeld, je hebt versie 3.6.5), moet je updaten naar de huidige versie. Elke kleine versie lost een aantal bugs en/of veiligheidsproblemen op. Daarnaast zorgt het voor nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden (zoals het gebruik van de nieuwste PHP-versie waardoor je website weer sneller wordt).

Deel op social media

1000 Resterende tekens


Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl

Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met zoekmachineoptimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team. Kortom: Ben je op zoek naar een allround Joomla Specialist, dan zit je hier goed!