Samen maken we van jouw Joomla!-website een succes.

Hikashopdag-2017

De Joomla User Group Breda (afgekort JUG Breda) organiseert voor een tweede maal een volledige HikaShop-dag op zaterdag 25 november 2017.

Wat kun je verwachten tijdens de Hikashop-dag?

De dag is opgedeeld in een aantal plenaire sessies, maar ook komen er meerdere sub-presentaties op allerlei niveaus waaruit de bezoeker kan kiezen. Zowel voor beginners als ervaren gebruikers heeft deze dag volop te bieden.

Voor de diverse sessies zijn verschillende sprekers gevonden die jouw alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van deze extensie. Zelf zal ik 3 presentaties geven over "User Points & Affiliates", "Google Shopping" en "Verzendopties en zones".

Heb je vragen over Hikashop dan zal er een Dr. HikaShop-mogelijkheid zijn, zoals je gewend bent van de Joomla-dagen en ondertussen is al bekend gemaakt dat Nicolas Claverie (eigenaar Hikari Software) en één van zijn medewerkers, Jérôme Glatigny (de ontwikkelaar van HikaMarket, HikaSerial en HikaSubscription) hier bij aanwezig zijn.

Deze dag wordt gehouden in het ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda, waar ook de JUG Breda bijeenkomsten worden gehouden. De dag is inclusief een lunchbuffet met warme snack en koffie en/of thee gedurende de hele dag. Ga naar de website van JUG Breda om het hele programma te bekijken.

Ik zie je op de Hikashop-dag!

Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl
Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team en het "Template Directory" team.

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Wat klanten vertellen

“Ik ervaar de samenwerking met Joomill als zeer prettig. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij erg aan.
Mijn e-mails worden altijd snel beantwoord en wijzigingen worden in overleg en vlot doorgevoerd.

Jeroen heeft voor mij een mooie, overzichtelijke webshop gemaakt waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt.”

jack
 Jack van Drunen