Skip to main content

Samen maken we van jouw website een succes.

Sorry, your PHP version is not supported

Vanaf Joomla 4 kun je geen gebruik meer maken van PHP-versies lager dan 7.2

PHP version not supported

Joomla: unspported PHP version

Sorry, your PHP version is not supported

Your host needs to use PHP version 7.2.5 or newer to run this version of Joomla

Hoe kan ik de PHP-versie updaten naar versie 7.2 of hoger?

In veel gevallen kun je inloggen op je hosting-beheeromgeving (zoals cPanel, Plesk of DirectAdmin) en daar de PHP-versie aanpassen.

Wanneer PHP 7.2 of hoger niet tot de mogelijkheden behoort, moet je contact opnemen met jouw hostingpartij. Deze PHP-versie is uitgebracht op 30 November 2017, dus je mag ondertussen wel verwachten dat je hier gebruik van kunt maken

Jeroen Moolenschot

Over Jeroen Moolenschot

Ik werk sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops ben ik ook bekend met zoekmachine-optimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder ben ik een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's.

Ik zet me in voor de Joomla! community als lid van het Extensions Directory team. Kortom: Ben je op zoek naar een Joomla Specialist, dan zit je hier goed!

Wat klanten vertellen

Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld

Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joomill en de snelheid van handelen. Ik woon in Bali, Indonesie en ben daar de direkteur van een bedrijf dat geprefabriceerde houten huizen ontwerpt en fabriceert. Onze web site is zeer uitgebreid en behoeft regelmatig onderhoud en/of aanpassingen. Dat werkt uitstekend en zonder enige vertraging, vooral gezien het feit dat ons tijdverschil 6 uur (zomertijd) of 7 uur is (wintertijd). Ik kan Joomill ten zeerste aanbevelen.

- Robert Janssen - P.T. Bali Prefabworld