fbpx

Samen maken we van jouw website een succes.

Deze melding krijg je als de site offline wordt weergegeven in verband met onderhoud.

fout down for maintenance

Onderhoudsmodus uitschakelen via configuration.php

Je kunt hem weer online zetten door in configuration.php in de regel met $offline van "1" naar "0" te zetten.

 

Onderhoudsmodus uitschakelen via Algemene instellingen

Heb je nog toegang tot het beheerdersgedeelte dan ga je naar het "Systeem > Algemene instellingen"

Daar zet je de optie Website Offline op "Nee"

In Joomla 3:

fout down for maintenance oplossing

In Joomla 4:

fout down for maintenance oplossing j4

 

Over Jeroen
Jeroen - Joomill.nl

Jeroen werkt sinds 2006 met het Joomla! CMS. Naast het bouwen en onderhouden van Joomla! websites en webshops is hij ook bekend met zoekmachineoptimalisatie (SEO), Joomla hosting en het ontwikkelen van templates en extensies. Verder is Jeroen een frequente bezoeker van de Joomladagen en JUG's en verzorgt hij diverse Joomla! trainingen.  Hij zet zich in voor de Joomla! community als lid van het "Certification Exam & Platform" team. Kortom: Ben je op zoek naar een allround Joomla Specialist, dan zit je hier goed!